چگونه مانع قیمومیت پدر بزرگ شوم؟؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۰۳ #38147165

با سلام همسر بنده فوت نموده است و حالا پدر بزرگ ایشان که سابقه ول کردن خانواده را چندین سال دارد درخواست قیمومت نموده است چگونه میتوانم مانع این قضیه شوم و خودم قیم فرزندم گردم؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای صغیر اگر ولی خاص پدر و جد پدری نباشد قیم نصب می‌شود بنابراین با وجود پدربزرگ نیازی به نصب قیم نیست مگر اینکه محجور شود یا به علتی ممنوع از تصرف در اموال صغیر گردد و ولایت قانونی آن ساقط شود چنانچه شما در دادگاه ثابت نمایی که پدربزرگ رعایت غبطه صغیر ر ننماید و موجب ضرر صغیر گرددپس از اثبات عزل میگردد

با سلام و احترام
جد پدری ولی قهری خاص طفل محسوب می شود و نمی توان وی را نادیده گرفت لیکن می توانید با ارایه دلایل و مدارکی عدم صلاحیت ایشان را در نگهداری فرزند خود اثبات کرده و تقاضای حضانت فرزند خود را نماید

اولا جد پدری ولی خاص طفل محسوب می شود و تاو قتی ولی خاص وجود دارد دادن قیم به دیگری ممکن نیست نهایت امر اینکه شما می توانید با اثبات مشکلات روحی و روانی و هر ادعای دیگری حضانت فرزندتان را خود به عهده بگیرید