آیا کاغذ مهریه اعتبار قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۳۳ #37027132

باسلام بنده سال ۹۸ ازدواج کردم و ۶ ماه بعدش همسرم فوت شد،در کاغذ مهریه ای که قبل عقد و برای تعیین مهریه نوشته شد پدرشوهرم ۲دنگ منزل مسکونی به من داد که امضای همسرم وپدرش و والدینم و ۳نفر شهود نیز پای این کاغذ هست اما متاسفانه ثبت رسمی نیست،با توجه به اینکه خانواده ی شوهرم حتی حاضر به پرداخت مهریه ای که همسرم به من داده نیستند و خودشون رو صاحب اموال همسرم میدونن و بعد از ۲ سال از زمان فوت شوهرم و ۳بار تشکیل پرونده مهریه و توقیف اموال درثبت اسناد وسپس دادگاه،هیچی بهم تعلق نگرفته؛ آیا من میتونم در دادگاه این ۲ دنگ خونه رو که از جانب پدر شوهرم بود مطالبه کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اعتبارحقوقی دارد.

سلام و درود، اول آنکه میتوانید باستناد آن دست نوشته اقدام کنی،که برای ارائه نظر دقیق، مطالعه آن برگه ضرورت دارد

دوم اینکه دادنامه مربوط به مهریه را باید ارائه کنی تا ببینم چی شده به شما تعلق نگرفت؟؟ مهریه از دیونی بوده که اولویت داشته واینکه اموال و دارایی متوفی، بعد از پرداخت دیون ،ماترک شده و قابل تقسیم، چطور بدون اینکه مهریه پرداخت گردد تملک کردند

پیشنهاد می کنم حتما مدارک و مستندات را مطالعه کنم تا دقیق بگویم چه کنید، موفق باشید

با درود..
در اینخصوص به عنـوان مهـریه مطالبه نبــــوده و صــرفا می توانیـد با تنظیم دادخواست مطالبه تحت عنـوان تعـهد قراردادی جهت رسـیدگی در دادگاه مطــرح نمایید..
در قاعده کلی؛ برای حصــول نتـیجه بهـتر ، پیشنهاد می گردد مدارک و مستندات ابرازی مجــددا بررسی گردد..

بله امکان مطالبه وجود دارد

با درود بله اعتبار قانونی دارد و قابل مطالبه است.

با سلام
نیاز به بررسی مدارک وجود دارد

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست