آیا یک فرد عادی می‌تواند به جای شخص دیگر شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۵۸۳ #35266250

میخواستم بپرسم که اگر کسی وکالت به شخصی - کسی که وکالت نخوانده و وکیل دادگستری نیست - بدهد، آیا آن شخص می تواند در دادگاه از طرف موکل خود طرح دعوی کند؟
و اگر آری چه نوع وکالتی باید داده شود؟؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلامخیر فقط,وکیل دادگستری باید باشد

در محاکم و دادگستری فقط وکالت وکلای دادگستری پذیرفته میشود

با سلام..
نخیر.. چنین شخصی نمی تواند بجای شخص دیگر در پرونده دخالت نماید..
مضاف بر اینکه.. دادگستری تنها مرجع تظلم خواهی است که وکالت افرادی عادی را به هیچ عنوان نمی پذیرد و تنها در صورت داشتن وکالت کاری شخص یاد شده.. فرد مورد نظر به وکیل دادگستری توکیل اعطاء می کند تا از پرونده دادگستری دفاع نماید..
موفق باشید..

خیر به هیچ وجه نمیشود وحتما باید وکیل دادگستری باشد

خیر وکالت در مراجع دادگستری باید از طریق وکیل دادگستری انجام شود.

با سلام
فرقی نمی کند طرف حقوق خوانده یا حقوق نخوانده است ، در مرحله حضور در دادگاه و دفاع از دعاوی تنها وکیل دادگستری می تواند حضور پیدا کند.
تنها راه حل برای شما این است که به این شخص وکالتنامه محاکم با قید اخذ وکیل دادگستری بدهید تا بعد از پیگیری امور برای حضور در دادگاه بتواند از کمک وکیل دادگستری استفاده نماید.

با سلام
خیر فقط وکیل دادگستری میتوتند در دادگاه به منظور دفاع حضور داشته باشد