تاکنون خسارت زیادی بابت پرداخت تخلف ایشان پرداختم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۳ #32698880

با سلام بنده چندسال پیش خودروی پرایدخود را بصورت وکالتی فروختم و خریدار برای انتقال سند مراجعه نکرد. در حال حاضر جریمه کلیه تخلفات ایشان به نام بنده صادر میشود و پیامکش برای من ارسال میشه. متاسفانه هیچ سند و مدرکی از خودروی پراید ندارم و دفتر وکالتی که دران قرارداد بستیم جابجا شده .
تاکنون خسارت زیادی بابت پرداخت تخلف ایشان پرداختم. همین عید امسال ۵ بار تخلف نموده.
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

ابتدا خودرو را توقیف فیزیکی نمایید تا بیشتر جریمه نشده و متخلف شناخته نشوید ثانیا با مطالبه وجوهی که بعنوان جریمه و تخلف پرداختید علیه وی دادخواست داده و از طریق کیفری نیز پیگیری نمایید.

بااحترام
شما می توانید دادخواست توقیف جهت فک پلاک را بخواهید

بنام خدا،دادخواست الزام به فک پلاک دهید.

سلام بر شما . دادخواست الزام به فک پلاک بدهید . بعد هم میتونید مطالبه وجه واریزی تخلفات را عنوان کنید. موفق باشید

سلام میتوانید مبالغ را از او مطالبه کنید

جریمه تخلفات ایشان راذنپردازید توقیف پلاک بزنید مجبور است بپردازد