آیا باید درخواست فسخ قرارداد را ارائه کنم یا ابطال یا فرقی نمیکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۰ #23054801

طی قراردادی در سال ۹۲ قطعه زمینی به ارزش ۳۳ میلیون تومان خریداری نموده ام. قبلا درخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه عمومی ارائه نمودم و طی بررسی در دادگاه و نیز دادگاه تجدید نظر مشخص شد به دلیل اینکه سند مفروز قانونی برای آن قطعه زمین وجود ندارد امکان انتقال سند وجود ندارد. در بند ۶ قرارداد خرید این قطعه زمین قید شده است که چنانچه امکان انتقال سند وجود نداشته باشد خردیدار حق فسخ معامله را دارد و فروشنده باید علاوه بر مبلغ پرداخت شده پانزده درصد آن را به عنوان جریمه به خریدار پرداخت نماید.

آیا میتوانم طوری درخواست دهم که پول و جریمه ای که فروشنده باید ارائه کند با توجه به تورم و در واقع به روز محاسبه شود؟
دفاتر قضایی برای ثبت درخواستی که در آن مطالبه وجه نقد قید شده است تمبر باطل میکنند آیا هزینه این تمبر را در ابتدا بهتر است پرداخت کنم یا بعد از بررسی دادگاه بهتر است پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

باید ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر تنظیم سند برای فروشنده ارسال نمایید ...چنانچه نسبت به تنطیم سند اقدام نکرد می توانید معامله را فسخ کرده و درصدی را که در قرارداد مشخص نموده اید به عنوان خسارت مطالبه نمایید.

با سلام
شما با توجه به بند شش قرارداد باید دادخواست فسخ قرارداد و مطالبه جریمه طبق قرارداد را مطرح کنید

۱_ باید فسخ قرارداد را از طریق اظهارنامه به فروشنده اعلام کنید و بعد دادخواست تنفیذ فسخ به دادگاه تقدیم کنید.
۲_امکان مطالبه خسارات تاخیر تادیه وجود دارد. ضمنا هزینه دادرسی الزاما باید ابتدا پرداخت شود مگر در صورت اعسار.

سلام.
دادخواست شما فسخ قرارداد است.
در ضمن پول شما به قیمت روز در دادخواست بنویسید