آیا زن ناشزه میتواند درخواست عسروحرج کند و طلاق خلع بگیرد؟

پرسیده شده
۵۴ پاسخ ۵۵,۹۹۸ #22319

من دوساله ناشزه هستم و درخواست طلاق خلع دادم (تاحالا سکه گرفتم و بقیه رو میبخشم)و گفتم در عسروحرج قرار دارم/ ایا قاضی درخواست طلاقم رو قبول میکنه ؟
مشاوره هم ادامه ندادم ولی همسرم راضی به برگشت من به زندگی است

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عدم تمکین ارتباطی به طلاق ندارد در صورت دارا بودن شرایط طلاق میتوانید درخواست طلاق دهید

ناشزه بودن شماارتباطی به طلاق خلع ندارد،وبه علت عدم تمکین،شماناشزه شده اید،وطلاق خلع به معنی آن است که زن نسبت به شوهرش کراهت داردوبه این دلیل بابخشیدن مالی(مهریه)به شوهرش دادخواست طلاق راتقدیم دادگاه نماید،آن هم درصورت موافقت زوج،چون طلاق بامرداست،
عسروحرج هم باناشزه شدن وطلاق خلع فرق دارد
به این معنی است که شمایاشرط ضمن عقدکرده
باشیدیا ازشروط دوازده گانه درسندنکاحیه،مثلامرد
بدون اجازه زن اول زن دوم اختیارکندبه صورت دایم نه موقت،یاوفق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی مردبه یکی ازانواع موادمخدراعتیادداشته باشدویامحکومیت قطعی به حبس ۵ سال یابیشتروالخ،دراین صورت
مورد ازمصادیق عسروحرج است وموجبات طلاق رابرای شمافراهم می سازد،
کامیاب باشید

اثبات عسر و حرج بایدبه استناد شروط ۱۲ گانه باشد

باتوجه به پرونده شما باید مستندات و احکام صادره مورد بررسی قرار تا نتیجه مطلوب اتخاذ گردد

سلام عسر و حرج جدا از نشوز است و در صورت اثبات زن می تواند طلاق بگیرد.
با احترام حاجی زاده

بااحترام
میشود مشکلی نیست

درود
با اثبات عسر و حرج مانعی ندارد. نشور امر جداگانه ای است و آثار دیگری دارد.