آیا کارفرما میتواند بابت طلب بنده با ضبط صدا از بنده رضایت بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #20074115

بنده در طول سه سال همکاری با کارفرما مبلغ ۴۰میلیون بعنوان قرض طی چندین مرحله از طریق انتقال وجه و همچنین فیش بانکی به حساب کارفرما پرداخت کردم روز آخر کاری کارفرما مبلغ طلبم را بصورت چک نوشت که بهم پرداخت کنه و ازم پرسید که آیا من بهت بدهکارم منم گفتم بجز حقوقم نه، بدهی به من نداری کارفرما یک دعوای ساختگی درست کرد و چک را بهم نداد منم در دادگاه ازش شکایت کردم حال صدای ضبط شده من را که بدون اطلاع بنده ضبط کرده بود را برای دفاع به دادگاه ارائه داده و ادعا میکند که بنده اعتراف میکنم که بهش بدهکار نیستم آیا دادگاه میتواند به صدا استناد کند ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر کارفرما نمی تواند صدای مضبوط شما را مستند قرار دهد

خیر این صد قابلاستناد نیست و وجاهت قانونی برای دادگاه ندارد

سلام
صدا اگر شما به آن اقرار نداشته باشید از نظر دادگاه سندیت ندارد و اگر صحت آن را را مورد قبول قرار دهید به عنوان اقرار شما دلیل علیه شما محسوب است و البته اگر کیفیت ضبط آن را به دادگاه توضیح داده باشید قابل تجزیه نیست به این معنی که نمی توانند یک قسمت از آن را قبول کند و یک قسمت را قبول نکنند