این استعفا را به صورت اظهار نامه باید ابلاغ کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۶ #19712557

سلام در قرارداد مشارکت در ساخت بنده بعنوان حکم قرارداد بودم ولی الا به مشکل برخورد کرده اند ولی حدود ۱سال چندین جلسه برقرار شد نتوانستم مشکل را حل کنم حال میخواهم استعفا بدم این استعفا باید به صورت اظهار نامه باید ابلاغ کنم یا بصورت دست نوشته تشکر میکنم از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید عذر موجه برای استعفا از داوری داشته باشید
استعفای داور برای داور و برای طرفین داوری و برای دادگاه آثار و مسئولیتهای را به دنبال می‌آورد

در صورتی که عذر موجه برای استعفا از داوری نداشته باشید در صورت استعفا باید خسارت به طرفین را پرداخت و ۵ سال از داوری محکوم خواهید شد

معمولاکناره گیری و استعفای داور بر مبنای عذر موجهی از قبیل مسافرت طولانی‌مدت یا بیماری و داشتن نفع شخصی و امثال آن است که موجب استعفای ایشان می‌شودو اگر عذر موجهی در کار نباشدطبق ماده ۴۷۳ قانون آیین دادرسی مدنی، علاوه بر جبران خسارت وارده به طرفین، تا پنج سال از حق انتخاب شدن به داوری محروم میشود

با سلام
در صورتی که شما از حکمیت استعفا دهید طبق قانون برای شما کار سخت تر خواهد شد .

باید برای استعفا دلیل موجه داشته باشید و باید به نشانی ایشان ابلاغ شود

درود. اصولا استعفای داور بر مبنای عذر موجهی از قبیل مسافرت طولانی‌مدت یا بیماری و داشتن نفع شخصی و امثال آن است که موجب استعفای ایشان می‌شود؛ در غیر این‌صورت، اگر عذر موجهی در کار نباشد، مطابق ماده ۴۷۳ قانون آیین دادرسی مدنی، علاوه بر جبران خسارت وارده به طرفین، تا پنج سال از حق انتخاب شدن به داوری محروم خواهد بود.