در صورت عدم تمدید قرارداد کار آیا کارگر میتواند شکایت نماید؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۱۴,۳۲۰ #18540

با سلام من به مدت بیست و سه ماه در شرکتی مشغول به کار بودم بعد از چند ماه اضافه کاری اجباری شد و بدلیل عدم انجام اضافه کاری اجباری از طرف من شرکت قرارداد بنده را تمدید نکرد و قبل از عدم تمدید قرارداد تعهدی از بنده گرفته شد که باید طبق مقررات شرکت کار کنم دارای ده سال سابقه بیمه با سربازی میباشم ایا بنده حق شکایت از کارفرما را دارم و بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ایا تعهد بنده مشکلی برای شکایت من ایجاد میکند ؟ با سپاس

مشاوره حقوقی اداره کار
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، لازم است برای راهنمایی دقیق، مفاد قرارداد شما بررسی شود.

با سلام شما می توانید موضوع خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام
اجباری جهت تمدید قرارداد کار وجود ندارد اما میتوانید جهت مطالبات حقوقی خود اقدام نموده و بیمه بیکاری نیز دریافت نمایید

با سلام
اولا طبق قانون کار ، اضافه کاری بر کارگر یا کارمند الزامی نیست و بایستی طبق قانون ساعات کاری عمل نمود
دوما در صورت اخراج یا عدم بستن قرارداد به دلیل عدم فعالیت در اضافه کاری ، میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید .

طبق قانون کار روزانه ۸ ساعت کار و مازاد آن اضافه کاری که باید با توافق کارگر و کارفرما صورت بگیرد و شما می تونید از بیمه بیکاری استفاده کنید و از کارفرما بابت این مدت که مشغول کار بودین تمام حقوق و مزایا که بخشی از آن بیمه بیکاری میباشد رو مطالبه کنید

سلام بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد لذا شرکت باید عدم نیاز بزند سپس با شکایت به اداره کار و امور اجتماعی نسبت به دریافت حقوق خود اقدام کن

در صورتی که قرارداد شما کتبی بوده باشد پس از اتمام موعد قرارداد تکلیفی برای تمدید قرارداد کار وجود ندارد، ولی درصورت شفاهی بودن، چون به منزله دائم می‌باشد میتوانید بازگشت به کار بگیرین...