متلاحمه یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۴ #13345616

دیه متلاحمه چشم راست که نوشته سه دهم بیمه کامل چه مقدار میشه
سه هزارم بیمه به خاطر کبودی و‌نیم درصد حارصه ارنج چقدر میشه

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه ۴۸۰ میلیون است خساب نمایید

متلاحمه جراحتی که موجب بریدگی عمیق گوشت که به پوست سفید استخوان نرسد است. دیه کامل ۴۸۰۰۰۰۰۰۰است در عددهای اعلام شده ضرب میشود.

سلام
از محاسبات سایت استفاده بفرمایید

سلام
احتمالا سه دهم دیه کامل نوشته شده نه بیمه
متلاحمه از انواع آسیب ها می باشد
میزان دیه متلاحمه = ۴۸میلیون *۳
سه هزارم = ۴۸۰هزار *۳
حارصه نیز= ۲۴۰۰

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.