آیا امکان دستور فروش ملک مشاعی که در رهن بانک است توسط یکی از شرکا امکانپذیر است ؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۴ #12961498

با سلام و احترام
یکی از چهار مالکین یک ملک مشاعی اقدام به گرفتن حکم عدم افراز و ثبت دادخواست دستور فروش ملک را نموده است که پیرو آن دادگاه جلسه رسیدگی تعیین کرده است. روی این ملک یکی از شرکا از بانک وام گرفته و سند کل ملک در رهن بانک می باشد. آیا دادگاه دادخواست ایشان برای صدور دستور فروش را رد می کند یا ممکن است دستور به برگذاری مزایده و فروش ملک نماید ؟ اگر بله به چه روشی دادگاه ملک در رهن بانک را به مزایده می خواهد بگذارد ؟
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.حفظ حقوق مرتهن الزامیست....

با حفظ حقوق مرتهن میسر است

سلام وقت بخیر
در صورت حظ حقوق مرتهن، منعی ندارد

با درود حفظ حقوق مرتهن الزامیست

سلام با حفظ حقوق مرتهن امکانپذیر است

باسلام چون در رهن است امکان مزایده قانونا وجود ندارد مگر اینکه بانک موافقت کند.

سلام
با حفظ حقوق مرتهن امکانپذیر است والا خیر