چطوری خونه قولنامه ای رو میشه انتقال داد بدون سند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۷ #12904210

استاد اگر خونه ای که قولنامه ای خریداری شده و سند نداره کلا،
یعنی کلا قولنامه ای هست بدون سند.
و مرد بخواد به اسم همسرش بزنه که بعد از مرگش به وراث و حتی مادرش نرسه تنها مال همسرش باشه و اینکه دیگه بچه ها و مادر مرد بعد از فوت مرد ارث نمیبرن دیگه؟
و اینکه بعد از مرگ مرد، مهریه زن به چه صورت از دارایی مرد برداشته میشه؟ اگر داریی مرد کفاف مهریه زن رو نده و مرد هم ۲فرزند و مادر زنده داشته باشه مهریه زن بعد از مرگ مرد به چه صورت به زن میرسه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .بصورت قولنامه یا همان مبایعه نامه میتوانید ب همسرتان منتقل کنیدپس از عقد بیع ملک در مالکیت همسر شما قرار خواهد گرفت و بجز ایشان هیچ شخص دیگری حق دخل و تصرف در مال را ندارد .در خصوص مهریه پس از فوت نیز با طرح دادخواست علیه ورثه چنانچه ماترکی از زوج وجود داشته باشه بابت مهریه وصول خواهد شد و اگر مالی وجود نداشته باشد بلاوصول خواهد ماند

همان قولنامه سندعادی محسوب میشود وباان انتقال بدهید

با سلام
شما طی یک صلحنامه ی عمری محضری می توانید اموالتان را به نام همسرتان بزنید ومهریه ی زن هم بعد از فوت همسر از ماترک وی پرداخت می شود چون مهریه بدهی شوهر به زن هست ودر ذمه ی اوست

بسمه تعالی : فرض مذکور : ۱) اگر انتقال بصورت عرفی با قولنامه باشد با همان ترتیب بنام همسرتان انتقال دهید
۲: وقتی ملک رو انتقال داذید بنام همسرتان پس فقط به وراث همسرتان میرسد و دیگر شما حقی بر آن ندارید که کسی بعدا مدعی شود .
۳) ملک مذکور را با عنوان تسویه مهریه به همسرتان انتقال دهید تا موضوع مهریه نیز حل شده باشد و اما در کل مطلب بعد از فوت زوج از اموال زوج مهریه پرداخت میگردد که با توجه به اینکه مهریه از دیون ممتاز است لذا ابتدا مهریه پرداخت میشود و اگر چیزی بماند بین مابقی وراث تقسیم خواهد شد

سلام با مبایعه نامه ودحضوردونفر شاهد طی مبایعه نامه ای انتقال دهید
درپاسخ به سئوال دوم بقیه مهرش بعد فوت شما از طریق دادخواست مطالبه میشه
پاسخ سئوال سوم در صورت وجود ماترک از شما بعداز فوت شما وقبل از فوت مادرتان مادرتان یک ششم از اموال تان را به ارث خواهد برد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. می توانید به همان صورت قولنامه ای با امضاء و شهادت دو نفر مرد در ذیل قولنامه، به همسرتان ممتقل نمائید..
در خصوص سئوال دوم.. بعد از فوت مرد، زن می تواند با طرح دادخواستی بطرفیت وراث، از دارایی و ماترک مرد، مهریه خود را وصول نماید..
موفق باشید..

باسلام
از طریق مشاورین املاک جهت این امر اقدام و در صورت ممکن کد رهگیری یا در مبایعه نامه های هولوگرام دار تنظیم و به امضای شهود برسد