ایا راهی هست که استعلام کنم بدونم من به شخصی وکالت داده ام یا خیر؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۱۱ #09551170

باسلام خسته نباشید. من ۲۱ سالمه و مادرم فوت شده پارسال مقدمات تقسیم میراث جد مادری انجام شد و من هم سهم الارثی داشتم پیگیری کل ماجرا با پدرم بود و هنوزم به طور رسمی سهم الارث را دریافت نکردم
با پدرم به مشکل برخوردم و تهدید کرد که از من وکالت اموالم رو داره و اختیار اموالم رو داره صورتی که هیچ وکالتی به کسی ندادم و مطمئنم ازین بابت.هیچگونه مشکلی ندارم و اهلیت قانونی اداره اموال رو دارم و هیچ وکالتنامه ایی به هیچ شخصی ندادم خاستم قبل از انجام هرکاری از موضوع مطمئن شوم و حتی نمیدونم وکالتی که ازش صحبت میکنه توی کدوم دفترخانه بود که بخابم برم و بپرسم.
پیشاپیش متشکرم از پاسخگوییتون.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
درصورتی که درسامانه ثبت باشد بلی در غیر اینصورت خیر درضمن وکالتنامه قابل فسخ است

سلام بله از خود سامانه ثبت قابل مشاهده وپیگیری است

سلام
از طریق سامانه ثبت قابل پیگیری است

با درود از طریق سامانه ثبت پیگیری نمایید

درود
می توانید از طریق سامانه ثبت پیگیری نمایید

حضورا ازطریق سامانه ثبت اسناد واملاک پیگیری کنید

باسلام از طریق سامانه ثبت قابل پیگیری است