خلع ید چه زمانی صادق است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۹ #08621428

سلام
بنده خونه م رو در مشاور املاک، به شخصی اجاره دادم بعدش متوجه شدم مشخصات مستاجر تقلبی بود و ایشان پس از چند روز خود را با داشتن مشخصات من در قولنامه، موجر معرفی کرده و خونه من رو به شخص ثالثی رهن داده و متواری گردیده حالا بنده پس از یکسال دوندگی قضایی برای مستاجر اولی حکم تخلیه و برا شخصی که الان ساکن می باشد و قولنامه ای با مشخصات من ولی با امضاء جعلی بدون اثر انگشت و بدون امضاء ضامن دارد خلع ید گرفتم ولی متاسفانه دادگاه تجدید نظر اعلام میدارد که بنده می بایست برا شخصی که الان ساکن خونه م هستش حکم ابطال اجاره نامه بگیرم،
آیا واقعا حکم خلع ید درست نیست؟؟؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود از آنجا که حکم خلع ید در مورد تصرفات بدون اذن یا همان تصرف عدوانی می باشد و از آنجا که مستاجر ماذون بوده است و عقد فضولی محسوب می شود باید تکلیف اجاره نامه با رد یا تنفیذ شما در دادگاه مشخص شود موفق باشید

با سلام درست است ابطال اجاره نامه را هم بگیرید .

با سلامشما ابطال قرارداد اجاره را به استناد اشتباه در شخصیت طرف مقابل و تدلیس را بخواهید،ویا در جای که موضوع نوشته شده را به انتخاب قاضی بگذارید

باسلام
بله دادگاه تجدید نظر کاملا درست گفته چون تصرف به موجب اجاره نامه جعلی صورت گرفته در حالی که خلع ید یعنی تصرف بدون اجازه مالک و ایراد دادگاه تجدید نظرکاملا وارد است

خیر خلع ید واقعا درست نیست! در جنبه حقوقی باید ابطال قرارداد اجاره را به استناد اشتباه در شخصیت طرف مقابل و تدلیس را بخواهید، در جنبه کیفری جعل و استفاده از سند مجعول حداقل جرم صورت گرفته است

درود
رای دادگاه تجدیدنظر صحیح است باید ابطال اجاره نامه را از دادگاه بخواهید .‌

با درود..
در اینخصوص با توجه به توضیحات حضرتعالی حکم صادره دادگاه تجدیدنظر صحیح و قانونی صادر گردیده است، چر که مبنای اصلی در دعوای خلع ید، تصرف متصرف بر اساس غصب و غاصبانه بوده و نه وجود توافق و یا قرارداد..
در حالیکه در موضوع مطروحه،، مستاجر و متصرف ملک دارای اجازه قانونی یعنی براساس اجاره نامه تنظیمی بوده، که هر چند که اعتـبار اجاره نامه، بلحاظ ایراد اساسی دچار فساد می باشد، ولی با این همه مستاجر اصـولا سوءنیتی در تصرف و یا غصب نداشـته و تا ابطال اجاره نامه از سوی دادگاه،، برای استناد مستاجر معتبر می باشد..