میخواهم طبقه دوم را بفروشم میخوام ببینم چطور امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۱ #07001901

با احترام سلام
ما ۴ تا خواهر برادریم که ۱ خونه ۳ طبقه به ما ارث رسیده از پدر و وراث شامل ۲ برادر و ۱ خواهرم و مادر پدرم می شود که طبق تفاهم سهم برادر و مادر پدرم از ما جدا شد و مبلغ رو پرداخت کردیم به اونا
حال ۳ طبقه هستش و هر طبقه اول متعلق برادرم و طبقه وسط من‌ مالکشم و طبقه سوم به خواهرم تعلق دارد
که طبق ساخت ساز های قدیم ۲ طبقه بالا غیر قانونی ساخته شده و دارای سند سه دنگ منگوله دار فقط می باشد ولی خب دسته مستاجر هستش و امتیازات برق و اب و گاز ۳ طبقه جداس.
مراحل قانونی به چه صورت می باشد و اگر خواهر و برادرم حاضر به همکاری نباشند و یا از هرگونه همکاری بابت هزینه شهرداری و یا مالیات نکنند؟من چطوری میتونم سهم خودم را بفروشم؟؟
با تشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام درخواست افراز بدید.

با عرض سلام طبق سند عادی قابل فروش است و در صورت عدم همکاری سایرین درخواست افراز بدهید

سلام باایشان بصورت نوشته وقالب سند عادی توافق کنید ومنعی ندارد

سلام.بدوا در خصوص اخذ پایانکار از شهرداری اقدام کنید و سپس مبادرت به تفکیک ملک نماییدالبته مطابق سند عادی امکان دارد

طبق سندعادی میسر می باشد.

بادرودوسلام طبق سندعادی امکان پذیر می باشد.

با درود به موجب سند عادی امکان پذیر است