آیا در جلسه رسیدگی می تواند حاشا کند که سند را اشتباهی فرستاده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۳ #06958100

سلام و خسته نباشید
یک قطعه زمین زراعی دارم که توسط یکی از بستگانم دادخواست خلع ید داده و ادعای مالکیت می نماید و سند یک ملک زراعی که متعلق به زمینی است که در روستای همجوار می باشد را بعنوان سند این ملک جا زده و قصد فریب دارد و حتی شماره پلاک و قریه نیز قید شده است . سوالی که دارم این است که طرف دعوی سندی را که به شرح فوق گفته ام و از طریق سامانه ضم دادخواست نموده است
آیا امکان تغییر ادله وجود دارد؟
بهترین نحوه برخورد با این موضوع چیست ؟

تشکر میکنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود بایستی مدارک شما بررسی شود

باسلام ودرود اظهار نظر در این مورد مستلزم بررسی مدارک ومستندات می باشد.

سلام وقت بخیر
اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی مدارک میباشد

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام.امکان استرداد سند و اضافه نمودن دلایل جدید وجود دارد

با سلام
هرچند که ایشان میتواند ادعا نماید در تقدیم سند دچار اشتباه شده اند اما به هر حال برای اثبات ادعای خود بر مالکیت ملک حتما بایستی اسنادی را ارایه نماید در غیر آن نتیجه ای در پرونده به نفع ایشان نخواهد بود