برادرم رفته در خانه پدری و بیرون نمیاد، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۴ #03120035

پدرم دارای وصیت نامه هستند و مرا وکیل خود قرار داده اند ولی برادرم رفته در خانه پدری و بیرون نمیاد نمیدونم باید چکار کنم و چه اقدام قانونی میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که پدر در قید حیات هستند یا خیر؟
اگر پدر در قید حیات هستند میتوانید یک وکالتنامه محضری از ایشان گرفته و با انعقاد قرارداد با وکیل دادگستری نسبت به تنظیم شکایت تحت عنوان رفع تصرف عدوانی از ایشان شکایت کنید
در صورتی که پدر در قید حیات نیستند میتوانید شخصا و با در دست داشتن گواهی حصر وراثت نسبت به طرح دعوای خلع ید و یا تقسیم ترکه علیه ایشان اقدام نمایید

از دادگاه تقاضای تقسیم ارث و تنفیذ و اجرای وصیت نامه را بنمایید

سلام
اگر پدر شما در قید حیات هستند و شما از ایشان وکالتنامه رسمی دارید می توانید به وکیل دادگستری مراجعه و علیه ایشان یعنی برادرتان دعوای خلع ید نسبت به خانه مورد تصرف را اقامه نمائید.

باید متن وصیتنامه بررسی تا حدود اختیارات و حقوق هر یک از وراث یا موصی لهم مشخص شود و بر اساس آن بتوان راهکار ارائه داد.