میگه خودم خونه رو لازم دارم؛ باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۶ #02916132

قرداد اجاره تمام شده
موجر چون می‌داند نمی‌تواند بیشتر از ۲۰ درصد اضافه کنه میگه خودم خونه رو لازم دارم
تا حالا خونه رهن کامل بوده
الان شماره حساب نمیده ۲۰ درصد اضافه رو براش واریز کنم
پیامک دادم تلفن هم زدم گفتم شماره حساب بده
نداده حالا باید چه کار کنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید
ایشان برای تخلیه باید نیاز شخصی خود را اثبات نماید

سلام. بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس بااظهارنامه به شورا رجوع ومبلغ را به حساب صندوق به ودیعه بگذارید. موجر در صورتی که ثابت کند نیاز شخصی دارد می تواند حکم تخلیه بگیردچراکه از استثنائات مصوبه کرونا است.

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا با افزایش اجاره یا مبلف رهن به میزان مصوب اعلامی دیگر امکان تخلیه وجود ندارد . در صورتیکه حسابی برای واریز مابه التفاوت اعلامی در اختیار ندارید باید اظهارنامه ای برای موجر ارسال و طی آن درخواست اعلام حساب را بکنید . سپس با اظهارنامه ابلاغی به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست تودیع وجه مذکور در صندوق دادگستری را بنمایید . از این راه امکان تخلیه از موجر سلب خواهد شد .

سلام طبق دستورالعمل ستاد ملی کرونا در صورتی که مستاجر تمایل به تمدید قرارداد و پرداخت ۲۰ درصد باشد امکان تخلیه وجود ندارد

وقتی قرارداد اجاره تمام شده است طبق قانون باید تخلیه کنید و ادامه دادن به اجاره ید امانی شما تبدیل به ضمانی میشود. مگر اینکه بعد از انقضا اجاره موجر تخلیه عین مستاجره را نخواهد.

س از انقضای مدت اجاره و عدم تخلیه توسط شما، غاصب محسوب می شوید و مسئول هر عیب و نقصی هستید که در عین مستاجره ایجاد می گردد .
شما برای تخلیه و دریافت پول رهن باید پس از اظهارنامه به شورای حل اختلاف محل مورداجاره مراجعه نموده و درخواست بدین آماده تخلیه هستم و موجر حاضر به تمدیدمورداجاره ویا پرداخت پول رهن نیست