اگر اون فرد اسکرین شات پیام هاش رو در دادگاه انکار کنه؛ اون وقت دادگاه اسکرین شات ها رو رد میکنه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۷۰۸ #02091306

سلام.وقت بخیر.چند وقت پیش فردی در دایرکت اینستاگرام به من توهین کرد و بعدش دیلیت اکانت زد و پیاماش از گوشیم پاک شد.البته از پیمای رد و بدل شده اسکرین شات دارم. میخواستم بپرسم آیا درسته که میگن اگر اون فرد متهم اسکرین شات پیام هاش رو در دادگاه انکار کنه اون وقت دادگاه اسکرین شات ها رو رد میکنه؟ با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف اسکرین شات قابل اثبات نخواهد بود لذا با قراین و دلایل دیگر قابل اثبات خواهد بود

وقتی اکانت حذف شده باشد باید ادعای خودتون رو ثابت کنید و اکانت حذف شده به هیچ وجه شناسایی نمیکنه منتسب به اون فرد می‌باشد

با سلام
اگر از طریق پلیس فتا اقدام کنید وبه دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید واسکرین شاتها را ضمیمه ی پرونده کنیدشاید نتیجه ی بهتر بگیرید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه، از آنجائیکه سرورهای پیام‌رسان‌ مڋکور در خارج از کشور مستقر بوده، و از طرفی متهم اقدام به دیلت اکانت نموده و پیام ها نیز حذف شده است، بنابراین شناسایی متهم وا ثبات انتساب جرم به وی بسیار مشکل می باشد..
موفق باشید..

سلام. به خاطر اینکه سرورهای اینستاگرام در خارج از کشور است. پیگیری مشکل است

درود
با توجه به اینکه سرورهای فضای مجازی در خارج از کشور و همینطور حذف اکانت قابلیت پیگیری حقوقی را نخواهید داشت لذادر صورت عدم احراز انتساب دادگاه صرف اسکرین شات ها رو رد خواهد کرد

با سلام
شما با استناد به اسکرین شات نمیتوانید شکایت کنید .این مدارک در کنار سایر ادله قابل استنادند. مخصوصا اینکه دیلیت اکانت هم کرده باشد