تهدید به شکایت و اخاذی نموده است، چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۴ #00553012

با سلام مدت ۵ ماه در مغازه ای مشغول کار بودم صاحب کارم مدت ۳/۵ ماه حقوق منو نمی‌داد و با توجه به سفته هوایی که ازم داشت امکان شکایت نداشتم و حتی نمی‌داشت استعفا بدم و من بدلیل فقر شدید مالی و نپرداختن اجاره منزل و وام و گرسنگی مجبور به سرقت ۳۰۰۰۰۰ تومان پول از مغازه شدم و صاحب کار متوجه شد و شروع به اخاذی کرد موتور و گوشیمو فروختم بهش دادم و از اونجا اومدم بیرون ولی هنوزم دست بردار نیست و بازم پول میخواد من مدرکی برای پول هوایی که بهش دادم ندارم ولی تا حالا نزدیک ۱۰ ملیون ازم گرفته و بازم میخواد الان چیکار کنم

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

با سلام اگه به شما اتهام سرقت زد اصلا قبول نکنید چراکه شما سه ماه بابت حقوق ودستمزد طلبکار بوده اید ودر مورد اخاذی وتهدید شکایت مطرح کنید واگر می ترسید دوباره از شما اخاذی کنه حتما برای رسیدن به حقتون وکیل بگیرید

از بابت حقوق و اخاذی می توانید شکایت نمایید ...دلایل و مدارکی چنانچه داشته باشید زودتر به نتیجه می رسید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بنظر می رسد باج دهی شما، صاحبکارتان را گستاخ تر نموده است..
شما ابتدا می بایستی بابت اجرت و حق و حقوق خود از طریق اداره کار دادخواست خود را مطرح نمائید..
در صورت ایجاد مزاحمت هم می توانید با دلایل کافی از ایشان شکایت نمائید..
مثل معروف "مرگ یک بار، شیون هم یک بار" در خصوص شما صدق میکند..
با اراده قوی در صدد مطالبه حق و حقوق ضایع شده تان اقدام نمائید..
در صورت لزوم جهت مشاوره تلفنی بصورت رایگان در خدمت جنابعالی هستم..
موفق باشید..

اولا- سرقت را نمیتوان با ادعهایی که کرده اید توجیه نمود .
ثانیا- نسبت به ایجاد مزاحمت و اخاذی وی امکان شکایت وجود دارد .

با سلام
دیگر به ایشان باج ندهید
‌اگر برایتان مزاحمت ایجاد کرد به اتهام تهدید از ایشان شکایت کنید
به استناد فیش های واریزی به حساب ایشان دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

شما می توانید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ها ارسال کنید وبا شهادت شهود دادخواست بدهید.