میتوان اسناد رسمی ملک رو باطل کنند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۹۵ #00293539

سلام عرض ادب
پدر بنده با ۸۰ سال سن مدتی پیش ملکشون رو بدون اطلاع بنده که پسر ارشد هستم به نام دو خواهرم زدن با انتقال سند رسمی .
وکالت بهشون ندادن نامه های دفتر اسناد رسمی گرفتن و بعد انجام کار ها در دفتر اسناد رسمی حاضر شدن و کل ملک رو به صورت ۶ دانگ به نام دو دختر زدن. هر دخترشون ۳ دانگ ملک با انتقال سند قطعی.
البته شاهد برای انتقال یکی از اقوام بوده.
حالا بنده میخواستم بپرسم راهی هست ازشون شکایت کنم ؟ ایشون محجور نیستن و هیچ دارویی مصرف نمیکنن. در سلامتی کامل هستن از نظر جسمی و عقلی.

باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرکس اختیاراموال و دارایی خودرادارد.

بااحترام
بله میتوانند تا زمانی که در قید حیات هستند انتقال دهند

درود بر شما . هرفردیمی تواند در اموالش هر گونه دخل و تصرفی را که بخواهد انجام دهد و به هر فردی منتقل کند

با سلام
با توجه به قاعده تسلیط صحیح است مگر حجر ایشان را ثبات نمایید‌.

سلام
ملک متعلق به ایشان است وحق هرگونه نقل وانتقال رادارندشمانمیتوانیددراینخصوص ادعایی داشته باشید.

سلام تحت چه عنوان این انتقال باطل شود؟ ایشان اختیار کامل اموال خویش را دارا هستند

خیر شما هیچ دعوایی را نمیتوانید مطرح نمائید و ایشان در صحت و سلامت کامل اختیار مال خودشان را داشته و شما حقی در این ارتباط ندارید .
موفق باشید.