بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

نحوه پیگیری پرونده ضرب و جرح که شاکی محکوم شده است

پرسیده شده ۳ سال پیش ۱۳ پاسخ ثبت شده

سلام، بابت اختلاف خانوادگی توسط اقوام خانمم شب هنگام در کنار منزل پدرشون در حال تردد بودم، توسط سه نفر از اقوام همسر مورد حمله قرار گرفتم که با چاقو آسیب دیدم. با کلانتری تماس گرفتم در بیمارستان صورتجلسه شده و پزشکی قانونی تایید کرده و شکایت کردم که قاضی پرونده رو بی دلیل سه ماه طول داده و همش ابلاغیه به عنوان مطلع برای متهمین میفرستاد که اونا نیومدن ولی فردای اون روز خانمم به عنوان ورود غیرقانونی به منزل پدرش و توهین و فحاشی از من شکایت کردن که من درگیری ایجاد کردم و وارد منزل خصوصی شدم که اصلا صحت نداره و اونا یه هفته‌ای حکم جلب منو گرفتن و الان حکم پرونده من رد شده چون همون دادسرا یه قاضی دیگه زودتر حکم محکومیت و جلب منو صادر کرده، تازه الان متوجه این موضوع شدم و الان هم میترسم برم دادسرا پیگیر بشم که بازداشت بشم، الان چیکار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای پیگیری پرونده و جلوگیری از بازداشت، می‌توانید به وکیل دادگستری وکالت دهید تا موضوع را پیگیری کند یا اینکه همراه با ضامن، کفیل یا وثیقه‌گذار در شعبه دادسرا حاضر شوید.

این راهکارها کلی هستند و نوع اقدام دقیق شما به این بستگی دارد که حکم صادرشده قطعی است یا امکان اعتراض و ارائه کفیل وجود دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه پیگیری پرونده همزمان با دستور جلب

با توجه به صدور دستور جلب، اگر نگران بازداشت شدن در دادسرا هستید، بهترین راهکار این است که به وکیل دادگستری وکالت دهید تا پرونده را پیش ببرد و دفاعیات لازم را انجام دهد. در صورت تمایل به حضور شخصی، حتما باید به همراه یک ضامن مانند کارمند رسمی با فیش حقوقی یا کاسب دارای جواز کسب یا وثیقه‌گذار به شعبه بروید تا با تودیع تامین، دستور جلب لغو شود. همچنین مستندات شما از جمله گزارش بیمارستان، صورت‌جلسه کلانتری و گواهی پزشکی قانونی برای دفاع در پرونده‌ها و پیگیری ادعای ضرب و جرح قابل استناد است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
عبدالمجید عبدی دزفولی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۶۷ مشاوره موفق

باسلام با توجه به مستنداتی که شما دارید از جمله گزارش پزشکی قانونی و صورت جلسه کلانتری که سه نفر از اقوام خانواده همسر متعرض شما شدند وشما را مورد ضرب و جرح قرار دادند تماما محتویات پرونده به نفع شماست مبنی بر محکومیت متهمین به جرم انتسابی.و اما از اینکه خانم شما با طرح شکایتی واهی و بی اساس در جهت خنثی کردن پرونده اولی شماست که شما شاکی هستید با ربط دادن این دو پرونده به هم پرونده دوم هم قابل دفاع و منتج به قرارمنع تعقیب خواهد شد.و اما در خصوص اینکه نگرانید که پیگیر پرونده باشید مبادا دستگیر شوید می توانید کارمند رسمی دولت با فیش حقوقی ویا کسبه با پروانه کسب ویا شخصی وثیقه گذار همراه خود داشته باشید.

مریم مرادی
مریم مرادی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۸۷۲ مشاوره موفق

سلام در پرونده وکیل معرفی شود تا توسط وکیل پرونده را پیش ببرید و دفاعیات لازم صورت گیرد

امیر محمد کریمی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۳ مشاوره موفق

خانواده همسر با ارائه دلیلی مانند شهادت جلب شمارا گرفته اند و شما دلیل بر ضرب و جرح ارائه ننموده اید.
بهتر است از مشورت وکیل استفاده نمایید.

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۸۲ مشاوره موفق

سلام با توجه به صدور حکم جلب یا وکیل معرفی نمایید با با وثیقه در شعبه حاضر شوید

نمایش ۹ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
مهسا خاکپور
مهسا خاکپور
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۳۱ مشاوره موفق

سلام
چنانچه تمایل ندارید حضورا پیگیر باشید می‌توانید از خدمات یک وکیل دادگستری بهره ببرید.
موفق باشید

مهشید پیروی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۱۹ مشاوره موفق

باسلام؛
با توجه به توضیحات شما، می توایند به وکیل دادگستری وکالت دهید تا موضوع پرونده تان را پیگیری نماید.

فرشته نوری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۲۷ مشاوره موفق

با سلام،بهتر است پرونده را از طریق وکیل دادگستری پیگیری نمایید.

داود چگینی ۳ سال پیش

کارشناس حقوقی

سلام و درود
علت اطاله دادرسی توسط بازپرس بخاطر تکمیل نمودن روند پرونده است که آیا متهمین جرم صورت گرفته را می پذیرند یا خیر و چون شما شهودی برای اثبات وقوع جرم متهمین معرفی نکرده اید منتج به صدور ونع تعقیب گردیده است

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
بهتر است دفاع را به وکیل دادگستری بسپارید.

محمدرضا توکلی ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۲۰۲ مشاوره موفق

باسلام می توانید وکیل دادگستری انتخاب نمائید

سعید قیطانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
از خدمات وکیل دادگستری استفاده کنید

نرگس کاهه ۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰

سلام در این مورد بهتر است وکیل معرفی کنید

داریوش اسکندری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
به شعبه مربوطه وکیل معرفی نمائید تا با اخذ کفیل یا وثیقه از شما فعلا دستور جلب ملغی شود .

۲۳ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال