عقد اجباری رو چطور قانونا مانعش شویم؟

پرسیده شده
۱۰۵ پاسخ ۴۹,۶۳۲ #50915681

‏عزیزان یه دختر یازدهمی توی یکی از روستاهای اطراف لاین نو دیشب با سم خودکشی کرده ولی زنده مونده. می‌خواستن به زور عقدش کنن و حالا هم دست ‌بردار نیستن. راه حقوقی یا غیره‌ای فوری‌ای هست که بتونیم کاری براش بکنیم؟ فردا می‌رن عقد.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که این ازدواج را می‌توانید به دادستانی گزارش دهید.

درود
ازدواج اگر با اجبار و اکراه باشد نافذ نیست و این عقد که بدون قصد و اراده بوده باطل هست. به دادستانی گزارش دهید.

باتوجه به زمان سوال مورد منقضی میباشد

هر عقدی محتاج قصد و اراده واقعی است در غیر اینصورت محکوم به بطلان است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و اگر افاقه نکرد بعد از رخداد به دادستانی محل اطلاع رسانی کنید

با سلام
عقد ازدواج اگر با اجبار و اکراه باشد نافذ نیست
شما می توانید از طریق اطلاع اروژانس اجتماعی و پلیس ان ها را مطلع سازید
زوجه بعدا می تواند این عقد را رد کند چون با اجبار و اکراه بوده است.

با سلام. عقد بدون قصد و اراده باطل هست. لیکن به جهت پیشگیری موضوع را از طریق فوریتهای اجتماعی پیگیری نمایید و صورتجلسه اورژانس اجتماعی را در اسرع وقت به اطلاع دادستان حوزه قضایی ارائه بدید

سلام ، عقد ازدواج با اجبار باطل است میتوانید به دادستان گزارش دهید.