بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تهدید کردن که باید ۵۰۰ تومن رو پرداخت کنی در غیر این صورت سفته رو اجرا میگذارن، آیا میتوانند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام
بنده دو سال پیش تحت عنوان بازاریاب یک شرکت خصوصی برای یک ماه به صورت آزمایشی قرارداد بستم و ۱۰میلیون تومان سفته دادم که در قرار داد و سفته زمان قرارداد و همینطور سفته در قبال حسن انجام کار قید شد.
اما چند ماه پس از منقضی شدن قرار داد همچنان برای شرکت بدون قرار داد جدید کار کردم
و در این مدت ۵۰۹ تومان مساعدت دریافت کردم که زمان ترک کار گرفتن نه شما حق و حقوقی دارید نه شما به ما بدهی.
اما الان تماس گرفتن و تهدید کردن که باید ۵۰۰ تومن رو پرداخت کنی در غیر این صورت سفته رو اجرا میگذارن، در صورتی که حقوق ماه آخر رو ندادن و این سفته ها ضمانت حسن انجام کار ماه اول بود و من این مساعدت رو بعد از تاریخ قرار داد دریافت کردم.
الان باید چیکار کنم؟
آیا میتونن سفته منو اجرا بذارن؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اجرای سفته ضمانت حسن انجام کار منوط به رعایت تشریفات قانونی و مواردی است که در متن آن قید شده و کارفرما بدون اثبات تخلف نمی‌تواند آن را به اجرا بگذارد. همچنین تهدید به اجرای سفته و مطالبات کاری شما از طریق اداره کار و مراجع قضایی قابل پیگیری و شکایت است.

این یک قاعده کلی است، اما شرایط اقدام کارفرما به متن دقیق قیدشده روی سفته و نحوه تسویه‌حساب شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اجرای سفته ضمانت بابت بدهی وجود ندارد

آنچه در متن سفته قید شده دارای اعتبار است و اگر سفته بابت حسن انجام کار داده شده باشد، کارفرما نمی‌تواند بابت اختلاف مالی یا مساعده روی آن اقدام کند. به اجرا گذاشتن سفته منوط به تشریفات قانونی مانند واخواست و ثبت دادخواست در مراجع قضایی است. تهدید به اجرای سفته جرم تلقی می‌شود و قابل پیگیری کیفری است. همچنین می‌توانید برای مطالبه حقوق ماه آخر و تسویه‌حساب، از طریق اداره کار علیه کارفرما طرح شکایت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

امیرمحمد پوررستمی
امیرمحمد پوررستمی
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۳٫۵

سلام اون چیزی ک در صفته قید شده معتبر است و عنوان سفته در غیر این صورت نمی تواند روی سفته اقدام کند

امید شکرائی فرد ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

تهدید جرم تلقی می گردد

وصول سفته ( فته طلب)هم منوط به تشریفات قانونی واخواست، دادخواست و .... است.

روابط کاری شما نیز از طریق اداره کار قابل پیگیری میباشد.

رستم علی اکبری
رستم علی اکبری
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

شما باید از طریق اداره کار و طرح شکایت پیگیر این قضیه شوید

۲۰۴ وکیل متخصص اداره کار آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال