تفاوت سفته حسن انجام کار با وجه التزام و ارائه به کارفرما

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶ #79701074

سلام، بنده به عنوان کارشناس SEO می‌خواهم در یک مجموعه شروع به فعالیت کنم. پرداختی ماهانه این شرکت به بنده ماهانه ۲۵ میلیون تومان خواهد بود. شرکت برای این کار در ابتدا با بنده یک قرارداد وزارت کار بسته است تا بیمه برای بنده رد شود و برای پرداخت باقی حقوق یک قرارداد دیگر با بنده می‌خواهد ببنند که برای بستن این قرارداد ۳۰۰ میلیون تومان سفته بابت وجه التزام کار از بنده می‌خواهد دریافت کند. در مرحله اول می‌خواهم بدانم این کار قانونی است یا خیر و در مرحله دوم می‌خواهم بدانم باید به چه نکاتی توجه کنم و در مرحله سوم اینکه تفاوت سفته برای حسن انجام کار با سفته بابت وجه التزام کار در چیست؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است در متن سفته و قرارداد به بابت حسن انجام کار بودن آن اشاره شود.منع قانونی برای کارفرما وجود ندارد.

سلام
۱ - مکنع قانونی ندارد
۲ - نیاز به مشاوره با وکلا می باشد
۳ - حسن انجام کار برای درست و خوب انجام شدن کار می باشد اما وجه التزام می تواند برای امور مختلف من جمله عدم تاخیر در انجام کار یا امثال آن انجام شود .

بهتر است نوشته شود بابت حسن انجام کار تا بار اثبات آن برعهده کارفرما باشد بالعکس خطرناک است

با درود ، به هر حال سوالات شما توافقات طرفین است ، معمولا سفته بابت حسن انجام کار از کارکنان اخذ میشود ولی باید در قسمت در وجه سفته: بابت حسن انجام کار طبق قرارداد مورخه .... شماره.....با کارفرما..... دقیق نوشته شود و شماره و مبلغ سفته نیز در متن قرارداد مذکور دقیق قید شود و کپی سفته هم بگیر. وجه التزام یا حسن انجام کار در نتیجه تفاوتی ندارد، در تخلف از شروط ضمن عقد قرارداد وجه التزام یا وجه سفته حسن انجام کار طبق مفاد قرارداد از جانب کارفرما قابل وصول است البته درصورت اثبات تخلف در دادگاه.

سلام بهتر است در سفته بابت وجه التزام بودن آن درج شود و در قرارداد نیز با مشخصات نوشته شود‌.

بهتر سفته ندهید و تعهدات شما بدون سفته هم درصورت تخلف هریک از طرفین قابل پیگیری است.

با سلام
این اقدام یک توافق محسوب می شود و بلا مانع است. توصیه می شود در سفته بابت وجه التزام بودن آن درج و در قرارداد نیز با ذکر مشخصات قید گردد.