امکان شکایت بابت توهین و افترای تلفنی توسط مستاجر
سلام، دو روز پیش من با مستاجرم تلفنی صحبت میکردم که ایشان در ابتدا شروع به پرخاشگری کرد و بعد از آن به مدت چند دقیقه به من توهین کرد و ناسزا گفت. میخواستم بدانم میتوانم علیه این کار ایشان به صورت قانونی اقدام بکنم تا حد خودشان را بدانند؟ مثلا میشه براش اظهارنامه فرستاد یا به کلانتری فراخواند؟ اصلا چنین چیزی ممکن است یا اینکه توهین رو شنیدم و نمیتونم کاری بکنم و باید بیخیال بشم؟
امکان پیگیری قانونی و شکایت بابت توهین وجود دارد، اما نتیجه گرفتن از آن فقط به داشتن ادله و مدارک معتبر برای اثبات وابسته است. صرف ادعای شما کافی نیست و در صورت نداشتن مدرک محکمهپسند، شکایت به نتیجهای نمیرسد.
این شرایط کلی است و سرنوشت اقدام شما به این بستگی دارد که در زمان مکالمه مدرکی ثبت شده یا شخصی شاهد صحبتها بوده است یا خیر.