الزام به تنظیم مبایعه‌نامه فروش خودرو در دفتر اسناد رسمی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶ #13792241

سلام. آیا تنظیم قرارداد فروش(فروش‌نامه) بین خریدار و فروشنده توسط دفاتر اسناد رسمی انجام می‌گیرد؟ اگر قرارداد در نمایشگاه خودرو و اتوگالری تنظیم نگردد مشکل قانونی ایجاد می‌شود؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

خیر مشکل قانونی ندارد اما قرارداد عادی محسوب میشود
اعتبار قرارداد تنظیمی در دفتر اسناد چون سند رسمی می باشد بیشتر است

با سلام
فروش نامه تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی سند رسمی است و فروشنامه تنظیمی در نمایشگاه یک سند عادی است و منعی ندارد .

با سلام
خیر مبایعه نامه ای که در نمایشگاه خودرو تنظیم می شود سندی عادیست و منع قانونی ندارد، با این حال بهتر است پیش از امضا راجع به مفاد آن از وکلای بنیاد کسب نظر نمایید.

با سلام،خیر مانعی ندارد و سند عادیست.

سلام خیر منع قانونی ندارد،اما تنظیم مبایعه نامه در دفاتر اسناد رسمی به عنوان سند رسمی محسوب شده اما در نمایشگاه به عنوان سند عادی است.

بسمه تعالی.
تنظیم مبایعه نامه دردفاتر اسنادرسمی. بعنوان سند لازم الاجرا در مراجع ذیربط قابل پذیرش است اما دربنگاهای معاملاتی بعنوان سند عادی قاب رسیدگی ست. لذا درصورت عدم شناخت از طرف مقابل بجهت جعل و..اسنادو عدم اگاهی کامل از مواردقانونی و کلمات حقوقی، پیشنهاد در اولویت با تنظیم دردفاتراسناد رسمی است که با عنوان سندفروش قطعی میتوانیدمعامله خودرو را ثبت نمایید.

سلام خیر مانع قانونی وجود ندارد و بهتر است نکاتی در این زمینه علیت شود که برای آن می توانید از مشاوره متخصصین سایت بهره ببرید