بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا مبلغ خسارت سرقت خودرو پس از چند سال به‌روز می‌شود؟

پرسیده شده ۳ ماه پیش ۴۷ پاسخ ثبت شده

در یک پرونده سرقت خودرو گرفتار شده‌ام. قاضی بر اساس نظر کارشناس مبلغی را به عنوان خسارت تعیین کرد و من آمادگی پرداخت داشتم، اما شاکی اعتراض کرد و چند سال از آن زمان گذشته است. آیا همان مبلغ کارشناسی که در حکم قاضی آمده را باید بپردازم یا با گذشت زمان به‌روزرسانی می‌شود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر رای قطعی شده و مبلغ مشخصی در آن درج شده باشد، اصل بر پرداخت همان مبلغ است و خودبه‌خود به‌روز نمی‌شود؛ اما در صورت اعتراض و قطعی نشدن رای یا صدور حکم به قیمت روز و تاخیر تادیه، مبلغ تغییر می‌کند.

این قاعده کلی است و وضعیت پرونده شما دقیقاً به این بستگی دارد که در دادنامه چه عبارتی آمده و آیا رای قطعی شده است یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

ملاک مبلغ خسارت سرقت پس از گذشت چند سال

اگر رای دادگاه قطعی شده باشد و مبلغ معینی در آن قید شده باشد، اجرای احکام همان مبلغ را مبنا قرار می‌دهد و گذشت زمان به تنهایی موجب افزایش خودکار آن نمی‌شود. با این حال، چنانچه رای هنوز در مرحله اعتراض بوده و قطعی نشده باشد، دادگاه می‌تواند مجدداً با کارشناسی ارزش روز را تعیین کند. همچنین در صورتی که در حکم عبارت قیمت روز یا خسارت تاخیر تادیه آمده باشد یا شاکی جداگانه دادخواست خسارت بدهد، مبلغ افزایش خواهد یافت.

منابع: قانون آیین دادرسی مدنی، ماده ۵۲۲

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴۷ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ ماه پیش
امیر مهدی‌زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۵۳ مشاوره موفق

درود بر شما؛
در فرضی که حکم قطعی صادر شده و میزان خسارت ناشی از سرقت خودرو بر مبنای نظریه کارشناسی در رای تعیین گردیده است، اصل بر این است که محکوم‌علیه صرفا مکلف به پرداخت همان مبلغ مندرج در حکم قطعی است و گذشت زمان به‌تنهایی موجب افزایش یا به‌روز شدن مبلغ خسارت نمی‌شود.

با این حال، اگر موضوع دعوا مطالبه قیمت مال تلف‌شده یا خودرو مستردنشده باشد و رای دادگاه بر مبنای «قیمت یوم‌الاداء» یا «قیمت روز» صادر شده باشد، یا در مرحله رسیدگی هنوز رای قطعی نشده و پرونده در جریان اعتراض به نظریه کارشناسی باشد، امکان ارزیابی مجدد و تعیین قیمت جدید وجود دارد.

همچنین اگر در حکم، خسارت تاخیر تادیه وفق ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مورد حکم قرار گرفته باشد، علاوه بر اصل محکوم‌به، خسارت تاخیر نیز تا زمان پرداخت قابل محاسبه خواهد بود.

بنابراین پاسخ به نحوه تنظیم رای بستگی دارد؛ اگر در حکم قطعی مبلغ مشخصی به‌عنوان خسارت تعیین شده باشد، معمولا همان مبلغ ملاک اجراست و افزایش قیمت خودرو در سال‌های بعد تاثیری در میزان محکوم‌به ندارد، مگر اینکه در متن رای یا خواسته دعوا، مبنای محاسبه قیمت روز یا خسارات قانونی دیگری پیش‌بینی شده باشد. برای اظهارنظر دقیق، بررسی متن دادنامه و منطوق حکم ضروری است.

مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده
۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

بسم تعالی
نتیجه سوالات شما دو حالت دارد : ۱) در دادنامه ابلاغ شده اگر به صراحت تعیین شده باشد که در صورت تاخیر در پرداخت مبلغ تعیینی به قیمت روز باید مطالبه شود شما باید مبلغ را با نظر کارشناسی به نرخ روز پرداخت نمایید ۲) چنانچه در دادنامه چنین چیزی ذکر نشده باشد شاکی باید دادخواست استرداد مال به نرخ روز نماید که نتیجه ان به نظر قاضی بستگی دارد .

امیر فراستی ۱ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۵ مشاوره موفق

سلام پیرو سوال شما، اگر مبلغ خسارت ناشی از سرقت خودرو در حکم قطعی به‌صورت مبلغ ریالی مشخص تعیین شده باشد، اصل بر این است که همان مبلغ مندرج در حکم ملاک اجراست و صرف گذشت چند سال باعث افزایش خودکار آن نمی‌شود. ماده ۶۶۷ قانون مجازات اسلامی، سارق را در صورت فقدان مال به رد مثل یا قیمت و جبران خسارت محکوم می‌کند.

اما اگر آنچه در حکم آمده دیه یا ارش باشد، وضعیت متفاوت است و مقررات خاص زمان پرداخت می‌تواند مطرح شود؛ همچنین اگر حکم صراحتا خسارت را به قیمت روز یا شاخص خاصی وابسته کرده باشد، محاسبه متفاوت خواهد بود. بنابراین اگر متن دقیق قسمت محکومیت حکم را بفرستید، می‌توان مشخص کرد همان مبلغ قطعی ملاک است یا امکان محاسبه به نرخ روز وجود دارد.

محمدمهدی معصومی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۲۴ مشاوره موفق

سلام
ملاک پرداخت خسارت، مبلغی است که در حکم قطعی دادگاه تعیین شده است، مگر اینکه حکم یا مقررات مربوط، امکان تعدیل یا محاسبه خسارت تاخیر تادیه را در آن مورد پیش‌بینی کرده باشد. صرف گذشت چند سال از زمان تعیین خسارت، به‌طور خودکار موجب افزایش مبلغ مندرج در حکم نمی‌شود.

با این حال، اگر محکوم‌به وجه رایج باشد و شرایط قانونی خسارت تاخیر تادیه وجود داشته باشد، ممکن است محکوم‌له بتواند افزایش ناشی از تاخیر در پرداخت را مطالبه کند؛ این موضوع به نوع محکومیت، زمان قطعی شدن رای، مطالبه طلب و شرایط پرونده بستگی دارد. همچنین اگر رای هنوز قطعی نشده یا میزان خسارت در مرحله رسیدگی مجدد قرار گرفته باشد، ممکن است وضعیت متفاوت باشد.

اسناد و مدارک باید توسط وکیل بررسی شود.

نمایش ۴۳ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حمیدرضا قاسمی ۲ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۰۶ مشاوره موفق

مبلغ خسارت بر اساس زمان وقوع جرم تعیین می‌شود و با گذشت زمان به‌روز نمی‌شود، مگر اینکه در حکم به خلاف آن تصریح شده باشد. شما باید همان مبلغ مندرج در حکم قطعی دادگاه را بپردازید و اعتراض شاکی تاثیری در مبلغ نهایی ندارد. برای اطمینان، متن حکم را بررسی کرده و در صورت ابهام، از وکیل کمک بگیرید. در صورت عدم رضایت از مبلغ، امکان اعتراض به رای در مهلت قانونی وجود داشت. در نهایت، پرداخت بر اساس حکم قطعی، الزام‌آور است.

محمدباقر سلیمانگلی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۸۵ مشاوره موفق

با سلام پاسخ به سوال شما لازم است دانسته شود ایا در حکم قطعی دادگاه مبلغ مشخص شده است یا استرداد خودرو در حکم امده است پرونده در اجراست یا هنوز در جریان است ووو چنانچه ثابت نمایید در زمان حکم امدگی پرداخت را داشته اید و با اعتراض شاکی پرونده به تعویق افتاد میتواند به شما کمک کند در هر صورت باید بررسی گردد به موارد فوق بعد جواب قطعی داد

محمد عالم باقری ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲ مشاوره موفق

با سلام و احترام
مطابق تبصره ماده ۱۹ ق کارشناسان رسمی...
گزارش کارشناس پس از ۶ ماه معتبر نیست و باید مجددا کارشناسی شود و قیمت به نزخ عادله روز پرداخت می شود. ضمنا وفق ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی کیفری: دادگاه در مواردی که حکم به رد عین، مثل یا قیمت مال صادر می‌کند، مکلف است میزان و مشخصات آن را قید و در صورت تعدد محکوم علیه، حدود مسؤولیت هر یک را مطابق مقررات مشخص کند.
تبصره - در صورتی که حکم به پرداخت قیمت مال صادر شود، قیمت زمان اجرای حکم، ملاک است.

زهرا فرج ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۹۲ مشاوره موفق

سلام و احترام؛
چنانچه صراحتا در دادنامه مبلغ مشخص گردد، همان مبلغ قابل وصول است. البته شاکی می تواند مجدد از تاریخ وقوع جرم لغایت اجرای حکم دادخواست تاخیر تادیه را به دادگاه مطرح نماید.
حال اگر در دادنامه رد مال ذکر شود اجرای احکام می تواند ضرر و زیان را بر مبنای قیمت روز وصول نماید.

هانی ایمانی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۴۰ مشاوره موفق

عرض سلام
دو حالت وجود دارد؛
۱- اگر در دادنامه صراحتا مبلغ مشخص شده باشد، صرفا همان مبلغ قابل وصول است. اما شاکی می تواند مجدد از تاریخ وقوع جرم لغایت اجرای حکم دادخواست تاخیر تادیه مطرح نماید.
۲- چنانچه در دادنامه رد مال ذکر شده باشد اجرای احکام می تواند ضرر و زیان را بر مبنای قیمت روز وصول نماید

آسیه فتاحی امیردهی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۳۶۴ مشاوره موفق

با سلام
ملاک همان مبلغی است که در حکم قطعی دادگاه آمده. با گذشت زمان خودبه‌خود افزایش نمی‌یابد، مگر اینکه در حکم صراحتا پرداخت به قیمت روز یا با خسارت تاخیر پیش‌بینی شده باشد.

محمدمهدی قنبری
محمدمهدی قنبری
۳ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۶۷ مشاوره موفق

سلام،
در پرونده‌های سرقت خودرو، نحوه پرداخت خسارت بستگی به متن دقیق دادنامه دارد و با گذشت چند سال معمولا مبلغ به‌روز می‌شود.
اگر در دادنامه دقیقا عدد مشخصی (مثلا ۱۰۰ میلیون تومان) نوشته شده و عبارت «به نرخ روز» یا «معادل قیمت روز» نیامده باشد، در ظاهر همان مبلغ مندرج در حکم مطالبه می‌شود.

اکبر کولیوند ۳ هفته پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۲ مشاوره موفق

باسلام، نتیجه به مفاد دادنامه بستگی دارد؛ اگر در دادنامه صراحتا مقرر شده باشد که در صورت تاخیر در پرداخت، مبلغ بر اساس قیمت روز محاسبه شود، باید مبلغ با نظر کارشناس و به نرخ روز پرداخت شود؛ اما اگر چنین حکمی در دادنامه وجود نداشته باشد، شاکی باید برای مطالبه مال به نرخ روز دادخواست ارائه کند و نتیجه آن به نظر و تصمیم قاضی بستگی دارد.

حامد صادقیان مهر ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۶۷ مشاوره موفق

با سلام
به نظر می‌رسد اطلاعات مطرح شده در سوال ناقص است و احتمالات زیادی را به ذهن متبادر می‌کند.
اگر رای دادگاه رد مال باشد !؟
یا مبلغ مشخصی باشد ، یا به قیمت یوم الاداء باید پرداخت شود ، یا اصلا پرونده دارای رای قطعی شده یا هنوز در جریان است !؟
همگی موثر در جواب است

فرزانه ادیبی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۰ · ۵ مشاوره موفق

پاسخ سوال نیاز به مطالعه رای دارد لیکن هدف از جبران خسارت، بازگرداندن وضعیت زیان‌دیده به حالت پیش از وقوع جرم است. با توجه به تورم شدید، پرداخت مبلغ کارشناسی چند سال پیش، نمی‌تواند خسارت واقعی شاکی را جبران کند. با توجه به اعتراض شاکی و مرور زمان، دادگاه احتمالا قرار ارجاع امر به کارشناسی مجدد (یا هیئت کارشناسی) را برای به‌روزرسانی قیمت به نرخ روز صادر خواهد کرد و ملاک، نظریه جدید خواهد بود.

امید یوسفی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۲۶ مشاوره موفق

سلام
بستگی به دادنامه‌دارد در صورتیکه مبلغ صراحتا درج شده‌ و قطعی شده باشد همان مبلغ پرداخت میشود و این حق برای شاکی محفوظ است که از طریق ارائه دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم از جمله قیمت روز رو مطالبه کند
ممکن است که قیمت روز مال درج شده باشد که باید کارشناسی شود و به روز پرداخت شود

تهمینه جعفری زرمهری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۸ مشاوره موفق

همان مبلغ حکم را پرداخت کنید (ماده ۲۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی).
گذشت زمان باعث تغییر قیمت نمی‌شود، مگر اینکه شاکی دادخواست جبران کاهش ارزش پول بدهد و کارشناس جدید تایید کند. در غیر این صورت، فقط خسارت تاخیر تادیه (به نرخ تورم) به آن اضافه می‌شود.

سمیه آرزه ۳ ماه پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰۷ مشاوره موفق

سلام
اگر رای قطعی نشده و اعتراض شاکی در جریان است، دادگاه معمولا کارشناسی جدید می‌گیرد و خسارت را به نرخ روز تعیین می‌کند.
اگر رای قطعی شده باشد، همان مبلغ قبلی ملاک اجراست

زهرا رفیعی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۹ مشاوره موفق

اگر حکم قطعی مبلغ خسارت را مشخص کرده باشد، اصل بر اجرای همان مبلغ مندرج در حکم است. صرف گذشت زمان باعث افزایش خودکار مبلغ نمی‌شود، مگر اینکه در حکم یا قانون، پرداخت بر مبنای قیمت روز یا خسارت تاخیر پیش‌بینی شده باشد.

زینب ایمانی
زینب ایمانی
۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۷۳ مشاوره موفق

بستگی به مفاد حکم دارد
اگر در حکم مبلغ بصورت مقطوع تعیین شده باشد همان مبلغ ملاک است، درغیر اینصورت و درصورت درخواست کارشناسی مجدد مبلغ جدید تعیین می گردد.

شادی علی پور ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۶۸ مشاوره موفق

سلام، بستگی به رای صادره دارد. اما چنانچه شاکی مبلغ کمتری دریافت کند طی دادخواست جداگانه می تواند مطالبه خسارت از بابت کاهش ارزش مبلغ دریافتی کند.

محمد اکبری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۱۱۰ مشاوره موفق

اگر رای قطعی و مبلغ آن مشخص باشد، معمولا همان مبلغ ملاک است؛ مگر اینکه دادگاه برای محاسبه مجدد یا قیمت روز دستور داده باشد.

ندا السادات روناسی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱۷۱ مشاوره موفق

با سلام
خیر، اصل بر همان مبلغ کارشناسی مندرج در حکم است و فقط در صورت تصریح دادگاه به خسارت تاخیر تادیه، امکان به‌روزرسانی وجود دارد.

حسین مظاهری تهرانی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
پاسخ بدین امر بستگی دارد که در دادنامه صادره پرداخت خسارت به چه نحو مورد حکم قرار گرفته باشد.

محمود رئیسی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۵۵ مشاوره موفق

سلام قطعا قیمت گذاری توسط کارشناس رسمی دادگستری به روز خواهد شد
محکوم له می تواند درخواست کارشناسی مجدد برای به روز شدن قیمت را نماید

ویدا سماوات ۳ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

سلام عرض ادب همان مبلغ کارشناسی در حکم معتبر است و برای به‌روزرسانی باید درخواست کارشناسی مجدد کنید. موفق باشید

آیلین عظیمی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۲۹۳ مشاوره موفق

همان مبلغ کارشناسی در حکم معتبر است و برای به‌روزرسانی باید درخواست کارشناسی مجدد کنید.

زینب شارعی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

اصل بر این است که مبلغ خسارتی که در حکم قطعی دادگاه آمده همان مبلغ لازم‌الاجراست و صرف گذشت زمان به‌صورت خودکار آن را تغییر نمی‌دهد.

اما اگر بعد از صدور حکم، اجرای حکم متوقف شده یا تجدیدنظر باعث تغییر نشده باشد، ممکن است در مرحله اجرا فقط در صورت وجود خسارت تاخیر تادیه یا محاسبات قانونی جدید (مثل تورم در برخی موارد خاص) مبلغ قابل افزایش باشد؛ در غیر این صورت همان مبلغ کارشناسی مبناست.

فرشته نوری ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۲۲ مشاوره موفق

با سلام،برای پاسخ دقیق متن دادنامه باید خوانده شود که به قیمت روز اشاره شده یا خیر

مهناز کیوان بهاری ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۶ مشاوره موفق

وقت بخیر، باتوجه به تورم شدید این چند سال اخیر، اگر رای صادر نشده باشد بر اساس قیمت روز پرداخت محاسبه میگردد.

حسن آرین پور ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

...اصل بر همان مبلغ کارشناسی مندرج در حکم است.موفق باشید 🌹

سارا جوربنیان ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۵ مشاوره موفق

با سلام
اصولا همان مبلغی است که دادگاه در حکم آورده اما برای پاسخ دقیقتر، دادنامه باید مورد بررسی قرار گیرد.

سیده زهرا محسن‌زاده ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

اگر حکم قطعی دادگاه مبلغ مشخصی را به‌عنوان خسارت تعیین کرده باشد، اصل بر پرداخت همان مبلغ مندرج در حکم است. صرف گذشت زمان باعث به‌روزرسانی مبلغ نمی‌شود، مگر اینکه در حکم یا طبق قانون، خسارت تاخیر تادیه یا ارزیابی به قیمت روز پیش‌بینی شده باشد.

سارا تک روستا ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۵ مشاوره موفق

سلام کاربر گرامی شاکی برای مطالبه مبلغ به نرخ روز مجددا باید دادخواست دهد

لیلا تاجیک ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۳۹ مشاوره موفق

اجرای احکام قیمت روز را محاسبه مینماید و پرداخت باید شود.

اکبر صادقی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۶ مشاوره موفق

با سلام
در صورت قید در دادخواست به قیمت روز ادا باید مبلغ بروز شده را پرداخت کنید.

کاربر بنیاد وکلا
۲ ماه پیش

سلام اگر حکم قطعی مبلغ خسارت را مشخص کرده باشد اصل بر اجرای همان مبلغ مندرج در حکم است و صرف گذشت زمان موجب افزایش خودکار آن نمی‌شود مگر اینکه در حکم یا قانون پرداخت بر اساس قیمت روز یا خسارت تاخیر در نظر گرفته شده باشد.

محسن پورعلی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۸۳ مشاوره موفق

درود و احترام. به نظر خسارت زیان دیده باید به قیمت یوم‌الاداء پرداخت شود.

سعید قیطانی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
نظریه کارشناسی قطعیت یافته ملاک می باشد

مریم حاج منوچهری ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۲۱۹ مشاوره موفق

باسلام
خسارت تعیین شده در حکم ملاک عمل میباشد.

جعفر نوروزی
جعفر نوروزی
۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۵۲ مشاوره موفق

سلام
کاربر گرامی جهت جبران خسارت زمان اجرای حکم ملاک عمل است.

شیما دریکوند ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۰ مشاوره موفق

با سلام مجدد کارشناسی می شود و به نرخ روز محاسبه می شود

مینا مشایخی کرهرودی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۸ مشاوره موفق

اصل بر همان مبلغ کارشناسی مندرج در حکم است

علی دریانی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۸ مشاوره موفق

درود
مبلغ یوم الادا ملاک است به قول خودتان بروزرسانی میشود

جاوید محمدی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۷ مشاوره موفق

با سلام رد مال مسروقه به قیمت روز پرداخت است

سارا علیپور ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۴۵ مشاوره موفق

سلام وقت بخیر
زمان اجرای حکم ملاک میباشد

مهتاب صابری نیا ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۴۶ مشاوره موفق

سلام همان مبلغ دادنامه ملاک است

فاطمه نجفی ۳ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

با سلام شما هرزمان مطالبه خسارت کنید خسارت به قیمت روز محاسبه میگردد

۳۰۰ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال