احراز سلامت عقل را از طریق قانون چگونه میتواند خواستار شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۳۹۵ #99869794

سلام خسته نباشید
خواهرم ۵۴ ساله مطلقه تا ۴ اردیبهشت ۹۸ با مادرم زندگی می‌کرده ۱ دختر داره که ازدواج کرده حدود ۳۰ سال قرص اعصاب (ظاهرا ضد افسردگی) ۲ مرتبه ظاهرا بدلیل مصرف زیاد دارو دچار مشکل شد الان به گفته خودش ۴ سال هست هیچ دارویی مصرف نکرده بعد فوت مادرم برادر بزرگمان و دختر خودش تهمت دیوانگی زدند و نقشه کشیدند حقوقش را تصرف کنند که به من پناه آورد و با پیشنهاد رئیس سازمان بازنشستگان تامین اجتماعی کارت حقوقش را امانت به من داد و ۹ تیر ماه ۹۹ وکالت ‌نامه تام در دفترخانه تنظیم کرد برای من و الان میخواهد بخاطر تهمت دیوانگی که بهش زدن مدرک احراز سلامت عقلش را بگیرد لطفا راهنمایی بفرمایید (درضمن از ۳۰/ ۳/ ۹۸ تا الان بصورت مجردی اجاره نشین هست و کاملا مستقل زندگی میکند فقط کارت حقوقش امانت نزد من هست که هروقت بخواهد من از حساب خودش به حساب دیگرش هرچقدر که دستور دهد واریز میکنم در پایان کمال تشکر را دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات حجر نیاز به طرح دادخواست و بررسی موضوع توسط دادگاه ازطریق ارجاع به پزشکی قانونی دارد.

اصولا اصل بر صحت و سلامت عقلانی اشخاص است مگر آنکه خلافش ثابت شود ودر قانون چیزی به عنوان گواهی و مدرک احراز سلامت وجود ندارد . در خصوص خواهر تان اگر کسی مدعی بیماری و محجوریت ایشان است باید اقدام قانونی کرده و تنها در آن صورت خواهرتان میتواند به پزشکی قانونی مراجعه نماید .

با سلام
اگر کسی ادعایی بر بیماری یا دیوانگی ایشان دارد میتواند از طریق قانون اقدام و ارجاع امر به پزشکی قانونی گردد تا بررسی و معاینه و گواهی صحت عقلی یا عدم آن مشخص گردد

در قانون چیزی به عنوان گواهی و مدرک احراز سلامت وجود ندارد چرا که اصولا اصل بر صحت و سلامت عقلانی افراد است مگر آنکه خلافش ثابت شود . در خصوص خواهر شما نیز اگر کسی مدعی بیماری و محجوریت ایشان است باید اقدام قانونی کرده و تنها در آن صورت خواهرتان میتواند به پزشکی قانونی مراجعه نماید .

با سلام
اصل بر سلامت است، مگر خلاف آن ثابت شود...
در صورتیکه درخصوص تمتهایی که عنوان کردید، سند و مدرک یا شاهد و دلیلی برای اثبات دارید می توانید شکایت کنید
وگرنه نیاز به اقدام و عکس العمل خاصی نیست

سلام.صرف تهمت نمیتوان کسی را محجور اعلام کرد و دادگاه با بررسی وضعیت فرد و ارجاع به پزشکی قانونی میتواند حکم حجر کسی را صادر کند.