جلب متهم به زنای محصنه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۲۳ #99193086

برای جلب کسی شاکی نیازه یا وکیلش میتونه انجام بده و جرم این کار چی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلب توسط خود شما و وکیل تان قابل انجام است
اصولا قانون در اینگونه موارد سخت گیر بوده و ورود پیدا نمی کند و در صورت اثبات،مجازات آن رجم بوده که منسوخ شده ،امروزه اعدام میباشد
البته شرایط تحقق این جرم بسیار سخت و خاص میباشد

با سلام رسیدگی و حتی تحقیقات این جرم مستقیما بر عهده دادگاه کیفری ۱ است که با وصول گزارش ضابطین مقام قضایی دادگاه دستور به جلب میدهد(اثبات حدودی مثل زنا چه محصن و چه محصنه امری دشوار است چرا که شرع مقدس شرایطه سختی برای اثبات در نظر گرفته است)
در صورت اثبات زنای محصنه(شرایط احصان نیز باید در نظر گرفته شود :اموری از قبیل مسافرت، حبس، حیض، نفاس، بیماری مانع از مقاربت یا بیماری‌ای که موجب خطر برای طرف مقابل می‌گردد مانند ایدز و سفلیس، زوجین را از احصان خارج می‌کند که مفصل است)اعدام برای زانیه
در مورد رجم(سنگسار)نیز باید گفت هر چند یکی از مجازات های این حد الهی است لکن با توجه به نگاه قوه قضاییه از منظر حقوق بشری عملا منسوخ شده است (چرا که مجازات جایگزین یعنی اعدام نیز دارد)

سلام. وکیل و اصیل هر دو می توانند جلب متهم را اخذ نمایند. حکم زنای محصنه سنگسار می باشد اگر بتوان آن را اثبات نمود.

با سلام
محکوم له و یا وکیل میتوانید محکوم علیه را به ضابطین معرفی نموده و جلب نمایند

سلام هم شاکی و هم وکیل منتخب ایشان می توانند برای جلب اقدام کنند و مجازات جرم زنای محصنه رجم یا اعدام است.