میتوان درخواست تجدید نظر دوباره داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۳ #98168856

اجرت المثل در دادگاه اولیه رد شده و درخواست تجدید نظر شده است. سپس دادگاه تجدید نظر بدون تعیین تاریخ برای حضور در دادگاه تجدید نظر به صورت غیابی دوباره رای دادگاه اول را تکرار کرده است. آیا باتوجه به اینکه دادگاه تجدید نظر بدون حضور طرفین رای اولیه را تایید کرده میتوان درخواست تجدید نظر دوباره داد؟ تا چه مدت و به چه صورت؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تجدیدنظرخواهی وجود ندارد، ولی اگر احیانا دلیل جدیدی دارید که قبلا بررسی نشده است می توانید ،اعاده دادرسی بنمایید .

سلام
بهر دعوایی یکبار رسیدگی می‌شود و بنابراین همین دعوی را مجددا نمی شود اقامه نمایید
البته اگر متن رای ملاحظه شود دقیقتر می توان اظهار نظر نمود

با سلام و احترام
خیر، رای قطعی شده و امکان تجدیدنظر خواهی دوباره وجود ندارد.
مگر در موارد استثنا که البته با عنوان دیگری مطرح می شود.

"با سلام"
حکم قطعی است و امکان تجدید نظرخواهی وجود ندارد

با سلام
ضمن تایید بیانات خانم اخوان مدرس در صورتی که اعتراض به شکل مذکور در دادگاه تجدید نظر ممکن نشود تنها با توجه به ماده در صورت تطبیق اوضاع و احوال پرونده با موارد مذکور میتوانید تقاضای اعاده دادرسی فرمایید:
ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی
نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود:
۱- موضوع حکم، مورد ادعای خواهان نبوده باشد.
۲- حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳- وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵- طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است.
۶- حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم، جعلی بودن آنها ثابت شده باشد.
۷- پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است.

خیر نمی توانید. رای قطعی شده است

سلام. > آیین دادرسی مدنی >
ماده ۳۶۴ - در مواردی که رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر محکومیت خوانده باشد و خوانده یاوکیل او در هیچ یک از مراحل دادرسی حاضر نبوده و لایحه دفاعیه و یا اعتراضیه ای هم نداده باشندرای دادگاه تجدیدنظر ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ واقعی به محکوم علیه یا وکیل او قابل اعتراض و رسیدگی در همان دادگاه تجدیدنظر می باشد، رای صادره قطعی است.
در دادگاه تجدیدنظر اصولا رسیدگی حضوری معنا ندارد و حضوری بودن یعنی ابلاغیه وتبادل لوایح انجام شده باشد. اگر اینطور نبود، ماده بالا در مورد شما صادق است.