آیا ماده قانونی وجود دارد که کارفرما موظف به دادن وعده غذایی به پرسنل و یا پرداخت هزینه آن می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۶۰۴ #97327956

می خواستم بپرسم که طبق کدوم ماده قانون کار کارفرمایان موظف به دادن یک وعده غذای گرم و یا هزینه آن به پرسنل می باشند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در برخی مشاغل مطابق با قانون کار وعده غذایی پیش بینی گردیده

ماده ۱۵۱ قانون کار .

با توجه به ‌ماده ۱۵۱ قانون کار - در کارگاه‌هایی که برای مدت محدود به منظور انجام کاری معین (‌راه‌سازی و مانند آن) دور از مناطق مسکونی ایجاد می‌شوند،‌کارفرمایان موظف هستند سه وعده غذای مناسب و ارزان قیمت (‌صبحانه، نهار و شام) برای کارگران خود فراهم نمایند، که حداقل یک وعده آن باید‌غذای گرم باشد. در این قبیل کارگاه‌ها به اقتضای فصل، محل و مدت کار، باید خوابگاه مناسب نیز برای کارگران ایجاد شود.
در کارگاههای بجز موضوع ماده فوق در خصوص دادن غذا و یا هزینه آن در قانون پیش بینی نشده است ولی چنانچه کارگاه های طبق روال و عرف قبلا ناهار داده می شد با منتطبق با روال قبلی عمل خواهند نمود و حذف ناهار صرفا با جلب رضایت کارگران ذینفع ممکن خواهد بود.