فقط از پزشکی قانونی نامه بگیرم ببرم محضر کافی یا باید دادگاه برم نامه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۳ #97203077

سلام من ۲۱ ساله هست میخوام با کسی که دوست دارم ازدواج کنم باکره نیسم میخواستم بدون فقط از پزشکی قانونی نامه بگیرم ببرم محضر کافی یا باید دادگاه برم نامه بگیرم شرایطشو میخواستم بدونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،پزشکی قانونی بدون دستور قضایی نامه ای نخواهد داد.

سلام با کره نبودن زوجه نیازی به اذن پدر نیست لذا گواهی پزشک قانونی کفایت میکند موفق باشید

برای گرفتن نامه از پزشکی قانونی دستور دادگاه لازم می باشد.

اگر شما می خواهید بدین طریق ازدواج نمایید بدون دستور مقام قضایی نمی توانید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید بهتر است از دفتر ازدواج سوال فرمایید گواهی پزشک متخصص را در این خصوص می پذیرند؟

سلام دراین موارد چون شما باکره هستید حتما باید یا اذن ولی داشته باشید یا از دادگاه مجوز بگیرید
پس باید دادخواستی تقدیم کنید ومشخصات همسرمورد علاقه و دلیل منطقی خود را ارائه کنید

درود
پزشکی قانونی بدون اجازه دادگاه نامه نمی دهند از متخصص زنان نامه بگیرید.

درود بر شما، برای ازدواج دختر غیرباکره، اذن پدر نیازی نیست، لذا دریافت گواهی پزشکی قانونی اکتفا خواهد کرد.