آیا اینها جزو سو پیشینه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱ #96930363

سلام
با همسرم که عقد هستیم شب رفته بویم کوه تفریح، و به یک معاشقه کشیده شد، پلیس انتظامی سر رسید اسکن شناسنامه کارت ملی و سند ازدواج را داشتیم و نشون دادیم اما باز هم اطلاعات ما رو نوشت و گفت در سیستم ثبت میشه..

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر برای سو پیشینه رای محکومیت باید صادر و اجرا شده باشد.

خیر دوست عزیز شما علقه زوجیت بین شما وجوددارد و از هیچ تهدید واهمه نداشته باش چون ثبت درسیستم نیاز به تشریفات قانونی وتشکیل پرونده ست وبااینکار اگر چه درانظار عمومی بوده ثبت نمی گردد

با سلام
خیر
اولا شما عقد شده هم هستید
دوما برای سابقه کیفری حتما بایستی حکم بر محکومیت شخص صادر و به مرحله اجرا در بیاید

با سلام دوست عزیز آن چیزی که به عنوان سوءسابقه ” سوءپیشینه ” در اقدامات بعدی اشخاص تاثیرگذار است محکومیت‌های موثر کیفری است که به موجب قانون؛ محکومیت به حد مانند حد زنا، حد شرب خمر، محکومیت به قطع نقص عضو، محکومیت لازم الاجرا به مجازات حبس از یک سال به بالا در جرائم عمدی، محکومیت قطعی به جزای نقدی به مبلغ بیست میلیون( ۰۰۰/۰۰۰ /۲۰ ) ریال یا بالاتر در جرائم عمدی (اصلاحی سال ۸۲ )، سابقه محکومیت لازم‌الاجرا دو بار یا بیشتر به علت جرم‌های عمدی مشابه با هر میزان مجازات و جرم‌های سرقت، کلاهبرداری، اختلاس، ارتشا، خیانت در امانت جز جرم‌های مشابه محسوب می‌شوند.

و در مورد شما هم این مورد مشمول سوء پیشینه برای شما نخواهد شد و باید محکومیت کیفری ایجاد شود تا سوء پیشینه محسوب شود و گرنه فقط یادداشت کردن اطلاعات شما به هیچ دردی نمیخورد و نمیتوانند کاری انجام دهند جز اینکه بعدا صورتجلسه ای تنظیم کنند و دوباره شما را دعوت و از شما امضا گرفته و با عنوان کیفری طرح شکایت کنند در غیر اینصورت فقط یاداشت کردن اسم و شکایت از شما تا زمانی که محکومیت آن هم در بعضی جرایم قطعی نشود سوء پیشینه محسوب نخواهد شد