میتونم از قاضی بخوام خسارت تاخیر تادیه رو از تاریخ اقرارنامه بزند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #96512591

سلام. بنده در تاریخ ۹۷.۱۰.۱ از کسی اقرارنامه گرفتم که مبلغ ۵۰۰ تومن بدهکاره و باید تو برج ۱۲ تصفیه کنه کامل برج ۱۲ اومد گفت نزدیک عیده نمیتونم دوباره به تاریخ ۹۷.۱۲.۱ همزمان اقرار ثبتی بعلاوه سفته به تاریخ ۹۸.۱.۳۰ داد که تصفیه میکنه ولی تو تاریخ جدید هم گفت واسه کاری ترکیم سه ماه بعد میام بت میدم بعد سه ماهم اومد و خبری نشد و هر کاری کردم با مصالحه و دوستی حل نشد خلاصه من تو برج ۵ سال شکایت کردم الان اخرای دادگاهمونه میخاستم بدونم ۱.. از اونجایی که دوتا اقرار داده به من میتونم از قاضی بخام خسارت تاخیر تادیه رو از تاریخ اقرارنامه بزنه یا حداقل راهی هست تاریخ سررسید سفته رو در نظر بگیره نه تاریخ دادخواست که برج ۵ سال ۹۸ بوده؟
۲.. بدهکار من تو یه شکایت عموی خودشو محکوم به پرداخت ۳۲۰ ت کرده و تو اجرای احکامه ولی عموش فعلا متواری و پولی نداده من بعد از اجراییه پرونده خودم اگه پول نداد میتونم واسه اون پرونده حکم توقیف بگیرم یا نامه ایی که بدونن این اقا به من بدهکاره و پول بحسابش واریز نکنن
۳..اگه اعسار داد این طلبکاریش تو پرونده دیگه دلیل میشه که اعسارش رد بشه و اینکه وکیلشم تو اون پرونده یه وکیل معروف با دستمزد بالا بوده
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- شما از زمانی که درخواست طلب را مطرح کرده باشید میتوانید از آن تاریخ محاسبه تاخیر را هم بخواهید
۲- بله بهتر است اینکار را انجام دهید
۳- اعسار ایشان به وضعیت مالی و شرایط فعلی ایشان است و ربطی به میزان طلبهای ایشان ندارد .
موفق باشید

۱- مطابق قانون محاسبه تاخیر تادیه از زمان درخواست طلبکار قابل امکانپذیر می باشد . با توضیحات شما تنها از زمان تقدیم دادخواست امکان محاسبه وجود دارد .
۲- بله میتوانید از اجرای احکام بخواهید که موضوع را به شعبه ای که پرونده مورد نظر وجود دارد اعلام نماید تا هرگونه وجه احتمالی را توقیف نمایند .
۳- صرف داشتن طلب نمیتواند موضوع اعسار را رد کند بلکه آنچه دارای اهمیت است دریافت طلب می باشد .