اجاره یک مغازه به مدت طولانی، حق آب و گل به مستاجر میدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #96332338

باسلام بنده مدت حدودا ۱۲ سال است که مستاجر بک واحد صنفی میباشم و در ضمینه تعمیرات موبایل فعالیت دارم و جواز کسب بنام بنده صادرشده است و در این مدت مالیات بر درامد را بنده پرداخت کرده ام و کلان این مغازه را با گذاشتن وقت و عمرم جان بخشیده ام و اینک که مغازه رونق پیدا کرده است صاحب مغازه که یک خانم با سن بالاست و سر قفلی خریداری کرده است میگوید تخلیه کنم و پسرش میخواهد مغازه را اداره کند ...من سوالی که داشتم این است که ایا من میتوانم کاری انجام دهم قانونن یا خیر ایا این همه تلاش و وقت و هزینه و تلاشم به باد رفته است و باید تخلیه کنم ...البته در این مدت ۱۲ سال هرسال اجاره نامه ما تمدید شده است ...البته یک مشاور املاک حرفی که زد این است که من حق اب و گل دارم و باید موجر بنده را راضی به رفتن کند و گرنه میتوانم تخلیه نکنم ....ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری انجام دهم با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون اجاره هر سال تمدید شده و از قانون سال ۷۶ به بعد مستاجر مغازه فقط مستاجر هست و حق کسب و پیشه تعلق نمیگیرد
پس برای شما چون اجاره نامه بعد از سال ۷۶ بود شامل شما نمی باشد