رفع سوء پیشینه رابطه ی نامشروع

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۸۴۵ #9603

با عرض سلام و خسته نباشید
در سال 87 به اتهام رابطه نامشروع به مدت سه ماه در بازداشت موقت بودم تا جلسات دادگاه تمام شد و حکم به دو سال تبعید و 99 ضربه شلاق تعزیری داده شد.
در سال 89 حکم شلاق اجرا و تبعیدم اغاز شد که تا سال 91 به طول انجامید. البته در سال 90 در ادامه جلسات دادگاه به پرداخت سه میلیون تومان جزای نقدی نیز محکوم شدم.
سوال بنده این است که این حکم ها بعد از چه مدت زمانی از سوء پیشینه من پاک میشود و ایا اصلا پاک میشود!؟ و برای استخدام ارگان های دولتی برایم مشکلی ایجاد میشود؟!
اگه پاک میشود باید درخواست داد یا به طور خودکار بعد از زمان خاصی پاک میشود.
ناگفته نباشد که پرونده به دلیل نفر دوم پرونده که هنوز خودشو برای تبعید معرفی نکرده باز است
باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سابقه کیفری باقی نیست ولی در سجل کیفری شما ثبت میشود

در سجل کیفری شما باقی میماند. اما سابقه کیفری موثر نیست. و تاثیری در روند استخدام شما جز در مشاغل خاص ندارد.

رابطه نامشروع از موارد سابقه موثر کیفری نیست اما در بعضی از ادارات و سازمانها مانند قوه قضاییه به عنوان قاضی سپاه پاسداران اداره اطلاعات و.... مانع استخدام است چون در این سازمانها شخصیت وارسته و کاملا سالم اشخاص ملاک استخدام است. درکل شما می توانید به دیوان عدالت اداری وجوددارد

گرچه رابطه نامشروع از موارد سابقه موثر کیفری نیست لیکن در بعضی از ادارات و سازمانها مانند قوه قضاییه به عنوان قاضی سپاه پاسداران اداره اطلاعات و.... مانع گزینش و استخدام است زیرا در این سازمانها شخصیت وارسته و کاملا سالم اشخاص ملاک استخدام است.

محکومیت به این جرم موجب محرومیت از استخدام در ادارات دولتی نیست و اگر فردی توسط گزینش تنها به دلیل رد صلاحیت شود می تواند به دیوان عدالت اداری اعتراض کند

محکومیت به مجازات جرم رابطه نامشروع موضوع ماده 637 قانون مجازات اسلامی موجب محرومیت از حقوق اجتماعی از جمله استخدام در ادارات دولتی نیست و چنانچه فردی توسط گزینش رد صلاحیت شود امکان اعتراض به دیوان عدالت اداری وجود دارد.
موفق باشید