آیا دادگاه مذکور صالح به پذیرش و رسیدگی می باشد و طرح چنین دعوایی چه جایگاه و عنوانی داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #95642831

پرونده -------------- خواهان – ------ خوانده خواسته الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه بدوی منتهی به صدور رای شده و مورد اعتراض قرار
گرفته است. پرونده جهت رسیدگی به محکمه تجدید نظر ارسال شده و آن مرجع با صدور نیابت قضایی پرونده را به دادگاه بدوی
اعاده می نماید در اثنای رسیدگی در دادگاه بدوی شخصی به عنوان ذینفع دادخواست ورود ثالث تقدیم دادگاه مجری نیابت قضایی می
کند و نام چند نفر دیگر را در ستون خواندگان قید میکند که در اثبات ادعایش موثرند .

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله ثالث حق ورود دارد.

بله شخص ثالث میتواند در هر مرحله دادخواست ورود ثالث دهد و وارد دعوا شود

درود
بله ثالث تا پایان دادرسی می تواند وارد دعوا شود.

بله شخص ثالث می تواند به عنوان ورود ثالث وارد دعوا شود و دادگاه مکلف به پذیرش دادخواست شخص ثالث خواهد بود

با درود
اقدامات قانونی صورت پذیرفته است.

با سلام..
در اینخصوص طبق ماده ۱۳۰ قانون آیین دادرسی مدنی؛ هر گاه شخص ثالثی در موضوع دادرسی اصحاب دعوای اصلی برای خود مستقلا حقی قایل باشد و یا خود را در محق شدن یکی از طرفین ذی نفع بداند، می تواند تا وقتی که ختم دادرسی اعلام نشده است، وارد دعوا گردد، فرقی نمی کند که رسیدگی در مرحله بدوی باشد یا در مرحله تجدیدنظر...
دراین صورت نامبرده دادخواست خود را به دادگاهی که دعوا در آنجا مطرح است تقدیم و در آن منظور خود را به طور صریح اعلان می نماید..
حال در دعوی مطروحه با توجه به اینکه رسیدگی به دعوی مطروحه هنوز پایان نیافته است، فلذا هر شخصی که احساس کند در پرونده امر ذینفع بوده و حقی برای خود قایل باشد از این حق قانونی می تواند استفاده کند..
موفق باشـید..