جلسه دادگاه تمکین چه زمانی برگزار میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۲۹ #95410001

با سلام امروز جلسه عدم تمکین برگزار شد خانوم بنده مدعی شد که من ایشون زدم و امنیت جانی نداره در حالی که اینطور نبوده و مدرکی هم نداشت لذا قاضی هر دو تای ما رو به پزشکی قانونی جهت سلامت روان ارجاع داده که اونجا نوشته با معاینات و ازمایش های متعدد امکان زندگی با هم رو داریم یا نه میخواستم بدونم اولا اخه منی که میخام تمکین خانومم صادر بشه پزشک قانونی نیاز هست و دوما کی حکم جلسه تمکین صادر میشه و تو پزشک قانونی چه سوالاتی میکنن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوالات تخصصی ازسلامت روان دو طرف پرسیده میشود اگر تائید نشد روان شما متاسفانه حکم تمکین هم رد خواهد شد

با سلام
پزشکی قانونی با بررسی موضوع و روشن شدن سلامتی روحی و روانی زوج ، و ارایه گواهی سلامت مبنی بر این اعنوان ، ادعای زوجه مبنی بر ضرب و جرح از سوی زوج رد خواهد شد

بله ارجاع موضوع به پزشکی قانونی برای سلامتی روان شما بوده که در صورت عدم سلامت روانی شوهر الزام به تمکین رد خواهد شد

باسلام صدور رای تمکین بستگی به نظریه پزشکی قانونی خواهدداشت.درصورتی که امنیت جانی زوجه درخطر باشد ممکن است رای تمکین به نفع زوج صادرنشود.

با سلام..
ارجاع شما به پزشکی قانونی جهت بررسی سلامت روان شما صورت گرفته است..
در صورتیکه پزشکی قانونی سلامت روانی شما را تائید نکند، دادخواست تمکین شما رد و حکم تمکین صادر نخواهد شد..
در پزشکی قانونی معمولا سئوالات شاخه روانشناسی پرسیده می شود تا سلامت روان شما بررسی و احراز گردد..
موفق باشید..

سلام همسر شما ادعای عدم امنیت جانی و ضرب وشتم مطرح کرده و دادکاه جهت تایید یا عدم تایی سلامت روانی شما موضوع را به پزشگی قانونی ارجاع داده چنانچه در تست روانشناسی زسلامت روانی شما تایید شود حکم به تمکین صادر میشه وگرنه درخواست تمکین شما رد می شود به اعصابت مسلط باش

باسلام باتوجه به اظهارات همسرتون و تضاد در گفته های شما در جلسه دادگاه قاضی بدوا" سلامت شما را جهت ادامه زندگی در نظر گرفته که بدنیال آن رای را صادر خواهد نمود