جمله پرونده مقید به وقت نظارت می باشد چیست؟

پرسیده شده
۶۹ پاسخ ۶۸,۹۳۸ #69216

با سلام
پرونده الزام به تمکین به اجرای احکام ارسال شده است
در سامانه الکترونیک پیگیر پرونده شدم نوشته بود
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1396/01/08 می باشد
در تاریخ 1395/10/13 وقت نظارت برای تاریخ 1396/01/08 تعیین گردید.
ممنئن میشم اگه توضیح بدین این جملات یعنی چی؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما.در محاکم دو نوع وقت داریم یکی وقت رسیدگی که طرفین و وکلای انان به رسیدگی دعوت می گردند و دیگری وقت نظارتی که قاضی دادگاه برای استعلام راجع به یک موضوع یا برای اخذ توضیح از کارشناس یا داور یا استعلام از یک مرجع یا نهاد یا اداره ی دولتی و....پرونده را در وقت نظارتی قرار می دهد که پاسخ ان موضوع یا استعلام به دادگاه واصل شود.

باسلام. در واقع در وقت نظارت تعیین شده قاضی پرونده را مطالعه و تصمیم جدید می گیرد.

سلام یعنی دادگاه وقت خاصی تعیین کرده و در آن وقت رسیدگی میکند و نیاز نیست حضوری مراجعه کنید

با سلام
دوست عزیز وقت نظارت مربوط به اقداماتی و اعمالی هست که به شعبه مربوط میشه و تو اون تاریخ قاضی شعبه پرونده رو مطالعه میکنه و هر اقدام قانونی که در مورد پرونده نیاز باشه
دستور صادر میکنه
(لازم به توضیح است در پرونده هایی که در دیوان عدالت اداری مطرح میشه و به دلیل اینکه روند رسیدگی در این مجتمع قضایی غیر حضوری می باشد فلذا چنانچه قاضی پرونده رو تکمیل بدونه در همان وقت نظارت نیز اقدام به انشاء رای میکند و حکم صادر مینماید)

منظور خارج نشدن پرونده ها از روند رسیدگی، برای آن ها وقت نظارت تعیین می گردد یا اصطلاحا پرونده مقید به وقت نظارت دفتر می شود. وقت نظارت دفتر یا وقت احتیاطی مربوط به زمانی است که اصحاب دعوا دعوت نمی شوند و تنها یک یادآوری برای رییس شعبه است

با سلام خدمت شما بزرگوار عبارت پرونده مقید به وقت نظارت است به معنی این می باشد که شعبه رسیدگی کننده زمان خاصی را برای نظارت و بررسی پرونده لحاظ نموده و در آن تاریخ اقدامات و تصمیمات لازم را برای پرونده شما انجام می دهد در واقع وقت نظارت مربوط به خود شعبه بوده و متفاوت از وقت رسیدگی است بهتر است شما چند روز بعد از وقت نظارت تعیین شده پیگیر پرونده خود باشید و در این حالت نیازی به مراجعه حضوری به شعبه نیست

با سلام
وقت نظارت مربوط به شعبه است