موضوعات بی اساسی را مطرح می کنند که معامله شما روی زمین بوده و باطل است یا مبایعه نامه شما مخدوش است؛ چطور به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۶ #94821205

احتراما باستحضار می رساند اینجانب با تنظیم مبایعه نامه در دفتر مشاور املاک در سال ۱۳۹۳اقدام به پیش خرید یک باب آپارتمان با ذکر پلاک ثبتی و آدرس و مشخصات کامل و طبقه نموده و در زمان تنظیم مبایعه نامه محل بصورت زمین بوده و هنوز ساختمان احداث نشده و ثمن معامله نیز طی چند فقره چک و طبق شرایط مقرر در مبایعه نامه پرداخت شده و در مبایعه نامه به اینکه معامله بصورت پیش فروش است اشاره شده و اکنون پس از گذشت چند سال فروشنده ساختمان را بصورت ۶۰ درصد ساخت رها کرده و ازتکمیل تحویل وانتقال آپارتمان استنکاف می ورزد و همچنین کلاهبردار بوده و پرونده کیفری ایشان به دلیل فروش مال غیر(فروش ۲۰ واحد به ۴۵ نفر)تحت بازپرسی و صدور قرار مجرمیت است و در زندان می باشد.،در ضمن متاسفانه حدود ۷ ماه بعد از تنظیم مبایعه نامه با اینجانب همین آپارتمان را به شخص دیگری پیش فروش کرده که همکار خودش بوده و با اینکه مبایعه نامه ایشان موخر می باشد حکم تصرف واحد و فک رهن را زودتر گرفته و الان آماده انتقال سند به صورت حبه میباشد. البته بنده هم حکم حقوقی مربوط به الزام به تفکیک،.پایان ساخت را اخذ نموده ام ولی به علت توقیفی های ملک تحویل و انتقال سند واحد اناطه شده است.با دادخواست اعتراض ثالث برای ابطال احکام مرتبط یا انتقال سند به صورت حبه برای خریدار دوم،فروشنده و خریدار موخر (دارنده مبایعه نامه موخر) با هدف بالا کشیدن ملک،تبانی کرده اند موضوعات بی اساسی را مطرح می کنند که معامله شما روی زمین بوده و باطل است یا مبایعه نامه شما مخدوش است یا طبقه شما ۴ نبوده و و طیقه ۲ بوده است که البته هیچ مشکلی در مبایعه نامه وجود ندارد و دقیقا با مبایعه نامه املاک یکسان میباشد و احتمالا خودشان مبایعه نامه را مخدوش نموده اند و قاضی هم موضوع بررسی مبایعه نامه را به کارشناس واگذار نموده است بنده تمامی ثمن معامله را دقیقا بر طبق مبایعه نامه برای طبقه چهارم پرداخت نموده ام و فقط مبالغ تحویل و انتقال سند باقیمانده است که پس از انجام تعهدات پرداخت می گردد و این موضوع را کارشناس مالی دادگستری بررسی و تائید نموده است. بنده وکیل دارم ولی با توجه به نگرانی زیاد می خواستم از افراد با تجربه دیگر هم راهنمایی بگیرم چه اقداماتی را انجام دهم تا تبانی ایشان منحر به پایمال شدن حقم نگردد.هدف فروشنده این است که با مخدوش کردن طبقه فروخته شده از جرم فروش مال غیر در شکایت کیفری رهایی یابد و خریدار دوم هم از رد مال نجات یافته و آپاراتمان بنده را علی رغم داشتن مبایعه نامه موخر بالا بکشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالکیت در اولین قرارداد منتقل شده می باشد و معاملات بعدی غیر نافذ است

معامله مقدم صحیح و مابقی قابل ابطال است

با توجه به مقدم بودن قرارداد و معامله ی شما و به طور صحیح واقع شدن معامله نگرانی در این خصوص وجود ندارد با صبوری و همراهی وکیلتان روند پرونده را ادامه دهید

متاسفانه برخی افراد با هدف تضییع حقوق افراد اقدام به طرح مسائلی غیرواقع و مشتبه نمودن امر بر قاضی و تشویش ذهن دادگاه می نمایند و به نوعی با ادعاهای واهی و بی اساس آنقدر پرونده را شلوغ می نمایند که تصمیم گیری سخت شود و حتی گاهی باعث بی عدالتی نیز شده اند . با توجه به توضیحات شما حق با شما می باشد و قاطعانه دفاع نمایید و درکنار وکیل تان بطور مستمر پیگیر امور پرونده باشید . با توجه به تعهدی که ضمن قرارداد به شما داده است در آخر قرارداد مقدم ، مقدم و مورد قبول است .

با درود بر شما..
در اینخصوص اساسا با انعقاد قرداد و انجام معامله مقـدم، اراده مالکیت و مالکانه فروشنده به خریدار منتقل می گردد و دیگـر موضـوعی برای انجام معامله دیگر و انتقال باقی نمی ماند که طی انجام معامله به شخص مؤخری منتقل گردد..
فلذا با این وصف، در صورت اثبات تقـدم معامله و مبایعه نامه جنابعالی، سایر معاملات مؤخر اصـولا غیرنافذ تلقی می گردندـ.

اصولا در مساله فروش یک مال به چند نفر مالکیت در اولین قرارداد منتقل شده و در نتیجه معاملات بعدی غیر نافذ است