در صورت مسترد نمودن دادخواست، امکان ارائه لایحه تجدید نظر خواهی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۱۰ #94104456

سلام
اگر در دادگاه حاضر شویم و دادخواست خود را مسترد نماییم و قرار ابطال دادخواست صادر شود.
آیا امکان لایحه تجدید نظر خواهی وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آقای هاشمی
اگر اصل دعوا قابل تجدیدنظر خواهی باشد قرار صادره نیز قابلیت تجدیدنظر خواهی دارد

خیر وجود ندارد

خیر امکان تجدیدنظر خواهی ندارید

اگر منظورشما پس از صدور دادنامه بدوی است که خیر امکان استرداد دادخواست ممکن نیست اما چنانچه هنوز منجربه صدور رای نشده میتوانید استرداد کنید وپرونده مختومه میگردد