درخواست الزام به ثبت سند چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۱ #93554852

باسلام برای ملکی سه دانگ مبایعنامه نوشته شده که دارای وکالت بلاعزل بوده و در زمان حضور در دفترخانه برای تنظیم سند مشخص شده که وکالت بموجب فوت صاحب اصلی ملک از فروشنده عزل شده فروشنده با ضبط اصل مدارک اعم از اصل سند اصل مبایعنامه و اصل وکالت مانع تنظیم سند شده وامکان دستیابی به اسامی کل وراث شخصی که فوت شده نیست برای تنظیم سند چه باید کرد ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا برای اخذ انحصار وراثت ( متوفی ) اقدام نموده و سپس بر علیه وراث به جهت الزام به تنظیم سند اقدام قانونی نمایید

برای انحصار وراثت فروشنده متوفی می توانیدبه شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت او مراجعه کنید
پس ازاین دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی ورثه ی متوفی طرح کنید

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وراث ثبت کنید.

با سلام
ابتدا به عنوان ذینفع برای دریافت گواهی انحصار وراثت فروشنده ی متوفی از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت او اقدام کنید
بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت ،دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی وراث متوفی مطرح کنید.
موفق باشید

سلام
شما همان عده از ورثه را که می شناسید، بعنوان قائم مقام مالک و وراث متوفی طرف دعوی قرار دهید. ایشان با حضور در دادگاه اعلام خواهند نمود که ورثه شامل افراد دیگری نیز هستند و برای اثبات ادعای خود، گواهی انحصار وراثت مرحوم را ارائه خواهند نمود. دعوای شما رد شکلی می شود و با داشتن گواهی حصر وراثت، طرح دعوای مجدد خواهید نمود.

با سلام و احترام
میتوانید برای انحصار وراثت فروشنده ی متوفی به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت او مراجعه کنید
پس از حصر وراثت دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی ورثه ی متوفی طرح کنید