چطور از پدرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #93415996

سلام روز بخیر
من پسر ۱۷ ساله هستم مشکلم به پدرمه من از بچگی پول جکع میکنم به زور میگرفت الانم داره پولی مادرم میخاد بهم بده چهار میلیون بگیره قبلا دو سال پیش رفت زندان من لپ تاب و موبایلم رو فروختم از زندان درش آوردم حالا بعد دو سال که میگم کی بهم پولم رد پس میدی می گه مگه از من حقی داری میگه من مال اونم هرکاری دلش بخاد میکنه بعد به قتل و سر بریدن من تهدید میکنه حتا از کلام قرآن سواستفاده میکنه دیوونه از یکی شنیده میگه تو قرآن نوشته حلاله که پسری که قدر نمیدونه بکشه دوونه نمیدونه قرآن چی هست داره ازش سواستفاده میکنه بخاتر اون ارتباطم با فامیلام داره تباه میشه هر روز به مدت چند ماه بحث میکنیم میگه من باید بهش پول بدم قدرشم بدونم که منو به دنیا آورده -__- مگه یه آدم چقد میتونه در حق فرزند بدی کنه . تازشم کل هارد کامپیوترش هم بره از فیلم های مبتضل و همجنس گرا ... روز به روز داره وحشی تر میشه امروز دادم چاقو دستش گفتم منو بکشه میگه به همین راحتی از دستش خلاص نمیشم ... و خیلی چیزای دیگه که دوست ندارم اسم ببرم . میشه ا دانش شما استفاده کنم بندازمش زندان دیگه در نیاد من دیگه خسته شدم عقل نموند واسم . بخاتر اون عشق زندگیم منو ترک کرد خدا میدونه که چقد دارم تحمل میکنم ...

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید دادخواست نفقه بدهید وبرای مطالب گفته شده چنانچه سندی دارید منضم به پرونده کنید ومطالبه کنید
اگرچه پیگیری حقوقی بخاطر رابطه نسبیت شما پیشنهاد نمی شود

با سلام
۱.شما اگر مدرکی دارید میتوانید به اتهام تهدید از ایشان شکایت کنید
۲.میتوانید دادخواست مطالبه نفقه از ایشان مطرح کنید.

اما پیشنهاد میشود مساله را دوستانه حل کنید.چون به هرحال ایشان پدر شما هستند
موفق باشید