دادگاه میتواند با رویت مبایعه نامه عادی که صحت ان باید در حوزه قضایی دیگری تائید شود رای به تاخیر اجرای حکم بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۸ #89406709

در یک رای قطعی شده بتاریخ ۱۷ مرداد ۹۹ خوانده محکوم به فروش یک ملک و اجرای مفاد رای گردید. چند روز قبل از صدور رای، خوانده یک فقره مبایعه نامه بتاریخ ۱۰ مرداد ۹۹ مبنی بر فروش ملک مذکور را به دادگاه ارائه داد لیکن دادگاه به ان ترتیب اثری نداد. پس از صدور برگ اجرائیه، اینبار خریدار با ارایه مبایعه نامه عادی و طی دادخواست شخص ثالث از دادگاه تقاضای تاخیر در اجرای حکم را طبق ماده ۴۲۴ ایین دادرسی نموده است: ایا اصولا دادگاه میتواند با رویت مبایعه نامه عادی که صحت ان باید در حوزه قضایی دیگری تائید شود رای به تاخیر اجرای حکم بدهد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۴۲۴ : اعتراض ثالث موجب تاخیر اجرای حکم قطعی نمی باشد. در مواردی که جبران ضرر و زیان ناشی از اجرای حکم ممکن نباشد دادگاه رسیدگی کننده به اعتراض ثالث به درخواست معترض ثالث پس از اخذ تامین مناسب قرار تاخیر اجرای حکم را برای مدت معین صادر می کند.

بله در صورت پذیرش دادخواست اعتراض ثالث دادگاه امکان دارد به تاخیر اندازد

با سلام..
در اینخصوص طبق قانون، متعاقب طرح دعوی اعتراض ثالث و پذیرش دعوی ثالث، اجرای حکم تا زمان اتخاذ تصمیم نهایی در اینخصوص به تاخیر خواهد افتاد..
موفق باشـید..

در صورت پذیرش دعوی (اعتراض)شخص ثالث وتا زمان بررسی نهایی به تاخیر خواهد افتاد.

باسلام
بله امکان تاخیر درصورت پذیرش دادخواست وجود دارد

درصورت قبول ورود ثالث طبعابه تاخیر می افتد

درود
با پذیرشدادخواست اعتراض ثالث بله ممکن است با تاخیر بیندازد.