آیا اگر از شوهرم شکایت کنم بقیه همکاران و دوستانش متوجه می شوند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۸ #87742124

من متوجه شدم که شوهرم یکسالی هست که با خانم های متعددی در ارتباط است، و همچنین در سایت همسر یابی نیز عضویت دارد. عکس هایی از پیام هایی که با جنس مخالف خود داشته دارم و پرینت آنها را گرفته ام. ما ساکن در یکی از شهرستان های استان فارسیم. میخواستم با همین مدارکی که از شوهرم به دست آوردم برم دادگستری شیراز و ازش شکایت کنم به جرم روابط نامشروع. آیا اگه شکایت کنم دادگستری شیراز به دادگستری شهرستان محل اقامت من و همسرم اعلام می کند تا بقیه پیگیری ها را دادگستری آن شهرستان انجام دهد؟ شوهرم فرد خیلی سرشناسی است و من نمیخاهم هیچ کس در شهرمان متوجه شکایت من شود. ایا اگر من در شیراز شکایت نامه انجام دهم دادگستری شهرستان متوجه می شود؟ میخواهم ادرس خانه مادرم در شیراز را به عنوان ادرس محل سکونت مان ذکر کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است و ابلاغیه ها از طریق سامانه برای ایشان ارسال می گردد!

سلام.دادگاه محل وقوع جرم دادگاه صالح می باشد .در صورتی که همسرشما در سامانه ثنا عضویت داشته باشد تمام موارد ابلاغیه و... به صورت پیامکی و در سامانه برای ایشان ارسال می گردد در غیر این صورت به آدرسی که شما معرفی نمودید ابلاغ خواهد شد.

با سلام
دادگاه صالح برای رسیدگی دادگاه شهر محل زندگی شما خواهد بود ( محل وقوع جرم )
در صورت داشتن حساب کاربری در سامانه ثنا با ارسال پیامک به ایشان ابلاغ خواهد شد و فرد دیگری غیر از خودش اطلاعی نخواهد داشت

با درود..
در خصوص اینکه اعلام گردید میخواهید از دادسرای شیراز شکایت کنید، لازم است بدانید که فقط دادسرای شهر و یا شهرستان محل وقوع جرم، صلاحیت محلی رسیدگی به شکوائیه شما را دارد.
اگر نامبرده سامانه ثنا داشته باشند، پیامک ابلاغیه الکترونیکی منحصرا به شماره همراه وی ارسال خواهد شد..
موفق باشید..

در پرونده روابط نامشروع مرجع رسیدگی ،در محل وقوع جرم است وفقط به ایشان ابلاغ می‌شود و امکان اطلاع دیگران وجود نخواهد داشت

سلام.دادگاه محل وقوع جرم صالح است . لزومی ندارد کسی مطلع شود شکوایه ب خود شخص ابلاغ میگردد

با سلام.دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد.
در صورتی که سامانه ثنا داشته باشند به صورت الکترونیک ابلاغ برای ایشان ارسال می‌شود.