آیا باید از اولین خریدار تا آخرین خریدار به ترتیب سند رسمی صادر شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۹ #85755445

در نقل و انتقال خودروها بین چندین نفر که فقط تعویض پلاک انجام می شود و سند محضری در دفاتر اسناد رسمی زده نمی شود، حال چنانچه آخرین خریدار که پلاک و کارت خودرو به نامش صادر شده تقاضای انتقال سند را نیز داشته باشد آیا باید از اولین خریدار تا آخرین خریدار به ترتیب سند رسمی صادر شود و یا اینکه می شود فقط بین اولین فروشنده و آخرین خریدار این کار را انجام داد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
به ایادی ماقبل دادخواست تنظیم سند ارائه دهید.

بله باید به طرفیت همه این اشخاص یا ایادی ما قبل دادخواستی مبنی بر تنظیم سند تقدیم کنید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه ایادی ماقبل مطرح کنید

بادرود
دادخواست تنظیم سند رسمی به ایادی ماقبل باید داده شود

درود بر شما، در این مورد میتوانید به طرفیت اولین فروشنده و آخرین خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید.

نخیر
کاربر محترم به آخرین و اولین شخص که سندمالکیت بنام ایشان است دادخواست بدین

با سلام بله باید نسبت به همه خریداران و ایادی منتقل الیه طرح دعوا شود .