پدر بچه این حقو داره که مانع رفتن فرزند به اون خونه بشه و ملاقات در جایی غیر اونجا باشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #84888721

سلام برادرم پسری ۸ ساله داره و حضانت بچه با خودش هست
تا دو هفته پیش خانه پدربزرگ مادریش همراه مادرش بود ولی به نوعی بیرونش کردن
الان که مادرش درخواست ملاقات داره پدر فرزند گفته که قانونی درخواست بده و تاکید داره که دوست نداره بچشو حتی اگه یک روز در هفته قراره با مادرش هم باشه تو خونه ی پدر خانوم باشن چون علنا پدر ایشون گفتن بچرو نمیخوام..

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نه این حق را ندارد
مادر میتواند دادخواست ملاقات را بدهد و پدر هم نمیتواند مانع آن بشود.
موفق باشید

با عرض سلا
ملاقات مادر با فرزند حق قانونی و شرعی مادر است .
دادگاه ساعات مشخصی را برای ملاقات تعیین می‌کند.(مثلا ۲۴ ساعت)و در این ساعات مادر می‌تواند فرزند را به خانه پدر و مادر خود ببرد

سلام ملاقات حق مادر است و عمل پدر در منع مجرمانه است و مجازات دارد. مگر در مکان مفسده ای باشد که به صلاح بچه نباشد ولی در مکان دیگر مادر میتواند فرزندش راببیند

با سلام
مادر نمیتواند مانع ملاقات فرزند شود و در صورت این اقدام مجازات کیفری شامل فرد میشود

ملاقات فرزند حق مادر بوده و در ساعات مقرری که فرزند تحویل مادر می شود امکان تعیین یا منع حضور فرزند توسط پدر میسر نیست .

سلام
مادر میتواند دادخواست ملاقات فرزند دهد و پدر نمیتواند این حق را سلب کند