چگونه میتوان کیفر خواست صادر شده را مشاهده کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷,۹۵۲ #67121755

و اینکه در خصوص ملاقات فرزند اگر کودک از ملاقات امتناع کند حکم چیست؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق سامانه ثنا امکان مشاهده هست

با توجه به اینکه کیفرخواست به شما ابلاغ نمیشود با مراجعه حضوری به پرونده امکان مشاهده ان وجود دارد. در صورتی که ملاقات طفل به تشخیص دادگاه به صلاح طفل نباشد امکان دارد از ادامه ملاقات جلوگیری شود

باسلام
دوست عزیز در خصوص سوال اولتون چنانچه ابلاغ گردد از طریق ثنا میتوانید مشاهده کنید در غیر اینصورت باید به دادگاه مراجعه نمایید .
در خصوص قسمت دوم سوال شما کودک تصمیم گیرنده نیست که امتناع او سبب شود تا حکمی به نفع و یا ضرر هر یک از والدین صادر گردد .

با درود اصولا کیفر خواست ابلاغ نمی‌شود لکن اگر در سامانه رویت نشد حضوری پیگیر ماجرا شوید

بادرودوسلام ازطریق ثنا اقدام نمایید.

تصمیم گیری با کودک نیست
این حق برای والدین محفوظ است

والدین جق ملاقات دارد و کودک نمیتواند ممانعتی داشته باشد.