تفسیر رای دیه و مستقل بودن یا نبودن بخشی از دیه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۱ #84802916

عین عبارت رای دادگاه: "متهم محکوم است بر پرداخت ثلث دیه کامل به علاوه شصت صدم دیه کامل از باب ارش بابت بیست درصد نقص استخوانی جمجمه و ده درصد بابت تشنج و سی درصد جهت تخلیه خونمردگی."
بعضی از مسؤلین اجرای احکام گفتن ده درصد و سی درصد دیه مستقل هست و بعض از حقوقدانان میگن ده درصد و سی درصد توضیح برای شصت صدم دیه کامله و دیه مستقلی نیست. مفصلا راهنمایی کنید در مورد این مساله که آیا مستقل هست یا خیر.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اصل بر عدم تداخل دیات هست
و هر قسمت دیه ی جداگانه دارد

با سلام
دیات مستقل هستند.

سلام علیکم
نیاز به راهنمایی مفصل نیست از متن رای مشخص هستش که دیه مستقل می‌باشد

سلام دیات از هم مستقل هستند.

دیات مطرح شده مستقل است.

سلام بنظر همه دیات قید شده مستقل می باشد

سلام
در این حکم چهار مورد مجزا مطرح شده. یک دیه مقدر و سه ارش.